Jump to content

Tidal Audio, Gold Note och Mark Levinson i Falun

    

Kalender
Classic Design

Event details

 Share

Dags för demo hos Lasse i Falun. Lasse och Morgan har riggat upp två stadiga system. 

 

Demorum 1

Vi kommer spela på en rigg med tyska Tidal Audio, det bästa vi någonsin haft i butiken. Till slut fick jag till dem, lite för stora för vårat lilla rum egentligen, men med lite trix så blev det hyfsat. -Visst har de än större potential men Ni kommer ändå förstå vad det handlar om. Här använder vi en mycket fin CD-spelare från italienska Gold Note.

 

Demorum 2

Här presenterar vi än en gång Technics super-vinyl-svarv, SL1000R samt har vi lite grejer till låns för test från tyska Stein Music. Nya högtalare från Litauen, Audio Solutions, modell Figaro M. -Här fick vi tips från kunder på Göteborgsmässan att lyssna på dessa samt tycket ett par att dessa skulle vi nog ha i butiken. Efter att lyssnat och blivit glatt överraskad så bestämde vi med den danske agenturen att ta hem ett par. -Blev samma modell som på mässan, de är inte riktigt inspelade än men jag har fått till dem hyggligt. Här blev det stora problem med det lilla rummet, men till slut så, om än inte 100..:-)

En annan stor nyhet är att vi börjar sälja Mark Levinson, ett märke jag haft ett gott öga till i många år, och nu händer det...Den fina integrerade No:585.5 är uppställd i systemet och håller nu som bäst på att spela in sig. Har Ni tur så hinner för- & slutsteget komma också, fast det blir torrdemo denna gång :-)

Sist men inte minst så har jag fått in nästa generation Silver Tellus, som fått tillägget Infinity. Nu kan vi dema skillnaderna mellan gammal och ny, om någon vill det. 

 

http://www.lasseshifi.se/index.php?route=journal2/blog/post&journal_blog_post_id=79

 Share


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...