Jump to content

Event med Absolare, Verity och APL

    

Kalender
Perfect sense

Absolare_Verity_APL_Echole_180204.jpg

 

Vi inleder event-året söndagen den 4 mars, då vi presenterar en mycket speciell kombination av produkter med fantastisk musikalitet.

 

Absolare under ledning av Kerem Kucukaslan genomsyras av kompromisslöshet ned till minsta detalj med unika produkter som andas kvalitet. Under de senaste åren så har man tilldelats otaliga "best in show" utmärkelser, och fått utmärkta recensioner, nu senast under Jan 2018 i The Absolute Sound där man testat Absolare integrerade förstärkare vilken är den senaste i familjen.

www.perfect-sense.se/varumarken/absolare

 

Verity är en av de mest mogna högtalartillverkare som vi känner till, med ambitionen att skapa en produkt som presenterar musiken på ett så självklart och naturligt sätt som det överhuvudtaget är möjligt. En skön kontrast mot de senaste årens race mot högre upplösning och transparens där intimitet och musikalitet ofta går förlorad i jakten på imponatorljud - ofta långt ifrån hur vi faktiskt upplever musik live.

www.perfect-sense.se/varumarken/verity

 

APL är digitalkonstnärer, med en nivå av kunnande och fingertoppskänsla som få andra idag. I programmet så hittar man DAC:ar och transporter, där man nyligen även har lanserat en helt ny streamer/server. DSD-MR är toppmodellen på DAC-sidan och vår referens om målet är absolut musikalitet med maximal insyn, intimitet och engagemang.

www.perfect-sense.se/varumarken/apl

 

Övriga produkter:

 

Aurender kommer att ansvara för streaming och uppspelning ifrån disk under dagen. C.E.C. tillverkar en av marknadens bästa renodlade CD-transporter, och har därmed en given plats hos oss. CAD är en av våra nyheter, och utgör numera en permanent stomme i våra system med sina jordningsprodukter som vi inte kan leva utan. På strömsidan så står Ansuz nya Mainz 8 D-TC för fundamentet under dagen, där ström- och signalkablar kommer ifrån Absolares systertillverkare Echole.

 

Vänligen kontakta oss för anmälan och intresse: www.perfect-sense.se/contact

 

Platserna är som vanligt begränsade.

 

Mer om tillverkarna:
www.perfect-sense.se/varumarken/absolare
www.perfect-sense.se/varumarken/verity
www.perfect-sense.se/varumarken/apl

 

Övriga produkter.
www.perfect-sense.se/varumarken/aurender
www.perfect-sense.se/varumarken/c-e-c
www.perfect-sense.se/varumarken/cad
www.perfect-sense.se/varumarken/echole
www.perfect-sense.se/varumarken/ansuz

 

VARMT VÄLKOMMEN!

 

/ Marcus & Kerem

 Share


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...