A/Wing.

Medlem+
 • Content count

  1 738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

A/Wing. last won the day on March 21

A/Wing. had the most liked content!

About A/Wing.

 • Birthday 1955-07-04

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

11 058 profile views
 1. Ett läckert försteg till salu från ML som givetvis passar som hand i handsken till mina 33H monoblock. Har allt som man kan önska i fråga om in o utgångar. Säljer den för 28000kr
 2. Här har ni chansen att köpa ett par kult-klassade monoblock från ML ett par bastanta saker som väger in på 100kg. Dom är inte bara tunga dom levererar också 150 w vid 8 ohm sen dubblar dom hela vägen ner till 1 ohm som då blir 1200w. Monobocken är också utrustade med en egen strömrening. Jag har varit riktigt förtjust i dom här monoblocken som levererar ett riktigt fint ljud Mitt pris för dom här juvelerna är 59000kr
 3. Säljer en mycket kompetent passiv strömrenare från Purist Audio med sex par utgångar som är individuellt skärmade från varandra. Ägde Isotek Supertitan innan denna och anser att Purist Audio strömrenare är bättre och gör mer nytta i anläggningen. Objektet är bara 3 månader gammal så garanti finns kvar. Nypris på den är 70000kr mitt pris är 48000kr.
 4. Till salu är denna dac från USA och Stahl Tek en mycket påkostad dac där man inte har snålat på varken komponentval eller teknik. Den har allt som kan önskas förutom DSD.Spelar fantastiskt bra som kan konkurrera med många av dom finare märkena. Variabel utgång om man vill koppla direkt till slutsteg Nypris var 120000kr säljer den för 39000kr
 5. Säljer ett par riktigt fina och välljudande högtalare. Peak consult Dragon. En fullregister-högtalare av rang som kryper ner till 18 herts. Lättdrivna 94db vid 4 omh går alldeles utmärkt att driva dessa med en rörförstärkare om så önskas. Uppdaterade med dom senaste basarna som är betydligt snabbare och mer välartikulerad i sin presentation. Pris. på dessa var 875000kr. säljer dom för 265000kr. Om andan faller på så finns det i dag en uppgradering med nya mellanregister-element+diskant och en helt ny filteruppbyggnad som genererar ännu bättre välljud. Detta är inte något som jag har ansätt nödvändigt för dom lirar riktigt gott som dom är. Gör man detta så får man en högtalare som är har ett inköpspris på över 1ooooookr uppgraderingen har jag för mig låg på 60-70 tusen.
 6. Säljer min skivspelare Avid Diva SP II med SME 309 Puppa Zyx Airy 3 och Avids egna plattform. Det här är köpt på Hifi Stället som demo objekt var ej inspelad då jag köpte den och är troligtvis inte det nu eller. Med andra ord så har den har inte gått många timmar. Nypris i dag 75000kr mitt pris 38000kr. Ursäkta Apex om jag lånar dina bilder dom är så fina. Du får säga ifrån om du inte vill det.
 7. Jag kommer inom en snar framtid att lägga ut priser på varje apparat, kablar,högtalare,fötter och bänk om det är någon som är intresserad.
 8. AVID är till salu men inte riaat men var inte du motståndare till vinylen eller minns jag fel.
 9. Hej nu jag är tillbaka det blev ett litet avbrott på grund av köksrenovering som jag håller på med här hemma. Jag vill tacka alla för era åsikter som ni har gett mig och jag har noga övervägt dom. Men beslutet blev att jag kommer att sälja mina grejer och varför jag gör det det är att jag känner mig mätt på det. Jag tror att det var Bigblue som skrev att för vissa så är det är resan som är målet och det kanske var så för mig Jag känner mig nöjd med det jag har skapat och jag har njutit av dom här åren det har varit sagolikt roligt Många lärdomar har man fått under resan som man kanske kan ha nytta av senare i livet om andan faller på igen och att man skaffar sig ett litet enklare system. Men nu är beslutet fattat och som det känns nu så kommer jag inte att ångra det. Jag har fått tillbaka en gammal hobby som jag brinner för just nu och som jag höll på med mycket förr i tiden nämligen snickeri i det egna hemmet som har legat nere av flera orsaker. Så nu ska jag snygga till huset både invändigt och utvändigt sen när jag är klar med det ja då är jag kanske pensionär och då ska jag bara njuta av livet. Och då är det kanske läge att skaffa sig ett litet enklare system. Vill även passa på att tacka för dom inbjudningar jag har fått som jag uppskattar och kommer ta tillvara på Det är just det att träffa likasinnade som jag tyckte var berikande så det är nog det alla mina träffar här hemma och hos andra som jag kommer att sakna mest. Men jag kommer att hänga kvar här ett tag till för att se alla era upptåg som jag gärna vill läsa om PS. Passa nu på att köpa lite bra grejer av mig
 10. Tack YYZ ja jag får se hur detta slutar har legat och funderat hela natten praktiskt taget på hur jag ska göra. En sak som tankarna kretsade runt är att jag förmodligen tappar det fina kompisgänget som jag inte vill vara utan. Och det är skönt att se att det finns hifi-kompisar som engagerar sig i mina problem det var många samtal i går.
 11. Spännande jag var på väg att köpa den av Stefan för någon månad sedan. Men ansåg att den kändes för dyr för den lite sladdriga saken. Jag tänkte att den kan väl inte göra någon skillnad men det gör den kanske ändå? Berätta gärna vad som händer.
 12. Spotify har jag faktiskt inte testat ännu det kanske är en bra väg att gå för att hitta musiken man gillar Jag börjar känna mig riktigt splittrad på mitt beslut just nu, jag var ganska övertygad att jag gjorde rätt att sälja. Jag vet ju att jag inte kommer att kunna bygga upp en sådan här anläggning igen Jag ska kanske lägga det i malpåse som flera föreslår och försöka hitta tillbaka med musiken.
 13. Att det har att göra med antiklimax det är det inte då borde man väl verkligen kunna njuta av musiken. Nä som sagt så har jag pratat med så mycket folk idag att under tiden jag pratat så har det mer och mer klarnat att det är att jag har gott villse i vad jag gillar för slags musik Jag måste hitta rätt igen. Jag tänker tillbaka i tiden ca.4-5 år sedan då var jag verkligen inne i musiken då satt jag 4 timmar varje kväll och lyssnade på musik och verkligen njöt av det. Nä pengar är inte vad det beror på. Så det kanske bättre som du skriver att lägg grejerna i malpåse.
 14. Jag läser och noterar era råd och åsikter och jag uppskattar dom Vi får väl se vart det slutar det kanske är så svårsålda grejer och på grund av det så blir dom kvar här jag har ju ingen lust att skänka bort det. En sak vet jag, jag måste i så fall jag komma tillbaka till musiken som berör mig för det har jag tappat. Men jag uppskattar att ni bryr er har suttit i telefon praktiskt taget hela dagen och svarat på frågor Mvh.
 15. Tack Apex. för dom fina raderna dom värmer Ja det var ett svårt beslut men som ändå kändes mer rätt ju längre dagarna gick. Jag har ju gått hemma ett tag efter en operation på min axel och tänkte då att jag skulle få till lite musiklyssning i lugn och ro men ändå blev det inte många lyssningar vet inte riktigt vad det beror på men jag har inte det där suget efter att lyssna på musik längre. En bidragande orsak kan va att jag har haft väldigt lite tid till att hitta ny musik dom senaste åren på grund av bla. mitt delägarskap i företaget,nu har jag ju väldigt mycket musik men det mesta har jag fått i form av hårddiskbaserad sådan men som mycket av det inte är min smak och jag har varken haft tid eller ork att rensa det som är ointressant Det blir för krångligt att hitta det jag gillar. Jag gav det en chans till i form av att inhandla en vinylspelare i hopp om att det skulle trigga i gång mig igen. Det gjorde det till en början men sen kom samma känsla tillbaka har svårt att sätta fingret på vad det är som är fel. Det är konstigt jag har ju älskat det här med hifi o musik. Ni måste tro att jag är knäpp efter så mycket jobb och tid jag har lagt ner på att bygga upp ett sådant här system, med tillhörande akustik, förbättring med strömrening osv. Jag får verkligen hoppas att jag tagit ett rätt beslut för det här bygger jag inte upp igen. Jo kanske om jag vinner några miljoner på lotto Och till Apex. kommer gärna på musikträffar hemma hos dig och kanske hos andra också om ni har lust att bjuda mig. Det var bla. träffarna som gav mycket och som jag uppskattade. Kommer nog att hänga kvar här på forumet för att följa vad som händer här framöver om jag får