A/Wing.

Medlem+
 • Content count

  1 899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

A/Wing. last won the day on November 19

A/Wing. had the most liked content!

About A/Wing.

 • Birthday 1955-07-04

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

11 835 profile views
 1. Strömlist

  Jag har sett innehållet. Telexempelt dig
 2. Apexorca hemma hos Nilento

  Tack för ett fantastiskt reportage Apex kul att se att Claes håller i gång fortfarande pensionär som han är. Han kom in på mitt arbete det var säkert ett år sen och pratade just om den här studion och om hans idéer på dom akustiska lösningarna alltid trevligt att prata med honom.
 3. Strömlist

  Jag vet vad den innehåller men får inte tala om det. Men jag kan lova dig det är ett seriöst bygge
 4. Peak Consult En resa till Danmark

  Va kul i så fall ni är hjärtligt välkomna fundera på det.
 5. Äntligen nöjd med ljudet.

  Nä jag har inte upplevt något som detta förut eller vet inte vad det kan bero på men problemet verkar i alla fall borta nu. Däremot så har jag fått detta fenomen berättat av ett par personer att så kan ske det var ett tag sen och jag kan inte dra mig till minnes vilka det var som hade sagt det. Så jag verkar inte ensam om att råkat ut för det. Jag tror inte att det var något sådant som spökade den här gången. Strömmen stängdes aldrig av innan ljudet blev bra igen Jag gjorde inga förändringar alls.
 6. Äntligen nöjd med ljudet.

  Jag är kärnfrisk så det kan det inte vara Förklaring på det tekniska det hade jag inte räknat med Lirar gör det
 7. Strömlist

  Kan bara intyga med eftertryck
 8. Peak Consult En resa till Danmark

  Har funderat på resan lite om det skulle vara någon som kommer lite långväga så kan jag ordna övernattning här hemma hos mig innan vi sticker över till Danmark Lördag morgon Tre personer fixar sig i så fall.Så kan vi ta lite lyssning hemma hos mig på fredagskvällen Vi brukar dyka upp hos PeakConsult någonstans mellan 1-3 på eftermiddagen sen blir det lite genomgång och rundvandring i tillverkningen. Därefter blir det lysnning och Danskt öl fram till småtimmarna om så önskas Ett bra hotell brukar Per boka in oss på med frukost till vettiga priser.
 9. Äntligen nöjd med ljudet.

  Det jag är lite intresserad av är vad det är som händer med elektroniken när den gör en dipp på det där viset? Jag har fått det bekräftat från en högtalar-tillverkare och en kabel dito men inte fått någon förklaring varför utan bara att det är så. Är det någon här på forumet som har den kunskapen eller fått förklaring på vad som sker?
 10. Äntligen nöjd med ljudet.

  Bakslaget Jag har haft en vecka med med frågetecken undran förtvivlan som jag inte har varit med om förut när det gäller mitt nya försteg Det började för ca. en vecka sedan och speltid på försteget från ca 50 timmar då började något märkligt. Då började basen att tillta och blev mer och mer odifinierad bummlig och som tog över hela rummet det gick inte att lyssna på det. Försökte med flera saker att komma tillrätta med det bla. att täcka basportarna hjälpte lite men det ändrade karaktären på högtalarna som jag inte gillade.Det andra som jag testade var att gå in i J-river programmet och ställa equalizer Vid 60 db för att få bort det. Det hjälpte men det kändes inte okej att behöva göra så vill gärna gå förbi sådana verktyg . Och spelar jag då vinyl så kvarstår ju problemet Högtalarna kan jag inte flytta ut mer från bakvägg dom står i dag 1,9 meter ut. Jag hade faktiskt tankar på att gå ner i högtalarstorlek för att komma ifrån problemet tanken var att det nya försteget levererade mer bas en det gamla så om jag gick ner i konaria så kanske jag kom i från problemet. Men så i fredags kväll så skulle jag göra ett försök man ger ju inte upp Hade nog spelat någon timme när jag började känna att något händer med ljudet Basen minskade i omfång och stramades upp mer och mer och så där fortsatte det under kvällen ljudet blev bara bättre o bättre och så har det varit både lördag o söndag. Det låter fantastiskt just nu Jag vet ju att ny elektronik behöver spelas in men jag har aldrig upplevt en försämring av ljudet under inspelnings-proceduren som pågick mellan inspelningstimmarna 50-70. Är det någon som har haft samma upplevelse som jag och är det någon som kan förklara vad det är som händer med elektroniken som ger detta fenomen Just nu är jag väldigt väldigt nöjd med ljudet spelar med en sådan fingertopps-känsla och finess och när det behövs väldigt dynamiskt o kraftfullt
 11. Peak Consult En resa till Danmark

  Va bra kul att du vill hänga med och nu har vi två helger som vi kan fundera på
 12. Peak Consult En resa till Danmark

  Härligt Calle först ut 😊
 13. Peak Consult En resa till Danmark

  THE TYPHEOUS LEGEND
 14. Topp fem

  Finns en fin så gott som ny svarv i medlems-annonserna Avid tror jag den heter