A/Wing.

Medlem+
 • Content count

  1 987
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

A/Wing. last won the day on March 25

A/Wing. had the most liked content!

About A/Wing.

 • Birthday 1955-07-04

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

12 774 profile views
 1. A/Wing.

  byZan - Nytt i stugan #6

  Härligt att du verkar få till det Men var är bilderna det är väl fortfarande en bildtråd
 2. A/Wing.

  Purist Audio

  Sålda
 3. A/Wing.

  Euphoniaträff

  Ja ja vet att du sa det men det blir lite sent på året om jag ska nyttja altan och uterummet. Blir lite trångt om vi blir 10-15 pers och alla ska va inomhus samtidigt. Jag ska gärna guida dig runt fastän du inte gillar Göteborg du vilsna Stockholmare. Behöver du inkvartering så hjälper jag dig gärna.
 4. A/Wing.

  Euphoniaträff

  Då är det bara att skicka ett pm vi verkar ju inte bo så långtifrån varandra
 5. A/Wing.

  Euphoniaträff

  Euphoniaträff Hemma hos A/Wing. Hifisäsongen börjar. Det var ett tag sedan jag hade en sådan här tillställning och nu känner jag mig redo. Altanbygget klart, uterummet klart så nu kan jag ta emot lite folk utan att vi trampar på varandra. Brukade ha mina träffar 25 Aug. gör så denna gång också. Någonstans mellan 10-15 pers kan va lagom. Kommer att bjuda på både digital uppspelning via Tidal och vinyl. Vinyl har jag fortfarande dåligt med så dom som vill komma ta gärna med er egna favoskivor. Det serveras givetvis lite mat också under träffen. Varmt välkomna. A/wing Anmälningar via pm.
 6. A/Wing.

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Hej Calle. Numera så har skiljetrafon kommit ner till sin rätta plats alltså i torpargrunden där jag har min matning till stereon . Jag har ju matning från mätarskåpet på utsidan till ett proppskåp till anläggningen och från skåpet har det dragits en kabel till ett vägguttag som skiljetrafon är kopplad till. Skiljetrafon får inte kopplas på plint utan måste va löst kopplad på IEC-nätbrunn Ja du har helt rätt av nyttan av sådana här produkter med allt vi utrustar våra hem med jag märker en stor förbättring på ljudet när jag fick in skiljetrafon i systemet.
 7. A/Wing.

  Purist Audio

  Högtalarkablar Canorus till salu 2m singel end. Nypris på dessa var för 8-9 år sedan var 185000kr. Pris i dag 29500kr.
 8. A/Wing.

  byZan - Nytt i stugan #6

  Spännande undrar vad det blir Ja det är ju fortfarande en bildtråd så kanske någon bild om året hade inte skadat
 9. A/Wing.

  Purist Audio

  Högtalarkablar Neptun till salu singel end. 2,4m 2 år gamla en ägare. 17500kr.
 10. A/Wing.

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Ja vad tusan skulle två gamla gubbar göra kanske sitta på puben i stället för det här Ja det är bra att ha kunskap på forumet nu har jag visserligen bra hjälp från min grabb han kan det mesta om datorer men inte samma kunskap hur man ska få till ljudet optimalt så den hjälpen tar jag härifrån plus den lilla erfarenheten jag har själv Jag har inte häller letat så mycket nya artister ännu utan spinner vidare på säkra artister och som jag vet jag tycker om. Så det blir nya alster med dom. Sen när det är avbetat så går jag ut på okänd mark med nya artister. Något som jag också ska försöka ta tag i är att leta på nätet efter den musiken som berör mig mest och via skivbolagen direkt, köpa vinylskivor som jag har på hårddisken då vet jag vad jag får hem och inte som nu att jag rafsar med mig något från butiken i stan.
 11. A/Wing.

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Semestertider så skönt det kan va Det har ju snurrat rätt mycket runt byZans tråd angående Roon o Tidal hur han skulle få till det och hur han upplever det. Jag kör ju också databaserad ljud vid sidan av vinylen som förut i form av J-River som plattform. Men sedan några månader har jag bytt till Roon och Tidal och det var ett riktigt lyckat beslut Dom sista åren på grund av tidsbrist så har det varit att dom stakars gångerna jag har kommit till butik för att köpa musik så känner jag mig stressad att hitta något så det har blivit som så att man chansar och rafsar ihop något som man varken till artist eller titlar känner till och för det mesta blir det inte bra Så nu med Roon och Tidal så kan jag sitta i lugn och ro på kvällarna och framförallt nu på semestern och leta musik bara igår hittade jag 30 nya titlar och det var på mina gamla artister som jag tycker om. Det är ju så smidigt att bara trycka fram en valfri artist i sitt gamla arkiv när jag väl har den skivan framme så klicka på artistnamn så kommer det fram ännu mer titlar med samma artist bara att avnjutas. Jag började på A i går och kom till D innan jag fick sluta då var klockan läggdags Så jag kan starkt rekommendera Roon ett riktigt bra verktyg att förvara sin musik och att hitta ny musik och jag hoppas även byZan får till det men det får han nog. Han får ju så mycket support från forumet som även jag har haft nytta av så tack så mycket
 12. A/Wing.

  En egostereo ute på altanen

  Lika go som vanligt
 13. A/Wing.

  byZan - Nytt i stugan #6

  Givetvis måste vi sy ihop något i samband med mässan om det funkar bäst då. Det här har ju dragit ut på tiden det här besöket
 14. A/Wing.

  byZan - Nytt i stugan #6

  Kompisar är förbrukningsvara Jag håller på att titta på datum 25 augusti skulle det passa herrn.
 15. A/Wing.

  Besök i hufvudstaden

  Det är en butik som står på önskelistan nästa gång jag är i Stockholm