LasseJ

Medlem+
 • Content count

  750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

LasseJ last won the day on May 4

LasseJ had the most liked content!

About LasseJ

 • Birthday 1961-06-01

Profile Information

 • Location
  Världens finaste Skärgård - Stockholms Skärgård

Recent Profile Visitors

6 302 profile views
 1. Min tanke också! Men oavsett ska det bli spännande att se vad det blir. Det var som sagt inga dåliga grejer du hade/har. Kan vi inte få en liten ledtråd... mvh Lasse
 2. Skönsjungande Sarah Álainn från Australien. Började spela violin vid 5 års ålder. Skriver musik, sjunger, spelar, programledare m.m, en mångsysslande dam detta men det är framförallt som sångerska hon är mest känd. Har bl.a. sjungit med Andrea Bocelli.
 3. Stort grattis. Otroligt vackra högtalare och dessutom välljudande. mvh Lasse
 4. Roger Waters nya. Har inte hunnit lyssna på den än mer en gång. Första soloskivan på länge om vi inte räknar operan han släppte, tror det var 2005. Roger är idag 73 år gammal. Texterna är nutida och väldigt politiska men musiken känner man igen.
 5. Ibland ramlar på något sevärt på tuben. Denna 12 åriga tjej är fenomenal och så charmig så det går inte att låta bli att gilla henne. Och musik är det också.
 6. Då ordnar det nog upp sig.
 7. Vad trist men det är väl en ny med garanti?
 8. Ja, det är antagligen så de menar men inte solklart. Ang priset så är det som du skriver. Färdigbyggd och körklar och säkert i en snygg förpackning.
 9. Ok, tack för infon. Kan tycka att de är väldigt otydliga när ovanstående text är skriven på sidan med Roon tested devices och Bryston står med. Inte lätt att greppa allt inom IT-världen , tur att det finns experthjälp här! Rock Nuc:en med i7 tycker jag blev rätt dyr. Ca 2.000 dollar...men man kan ju bygga en egen för en liten del av det priset om nu vill. Men om jag tolkar dig rätt så skulle det funka med HQ Player och köra direkt till min DAC via USB och hoppa över BDP-2? mvh Lasse
 10. Vad jag kan utläsa på Roons hemsida så ska HQ Player funka med Roon utan NAA stöd. Nedanstående text är hämtad från sidan med Roon tested devices och där står t.ex. Bryston BDP-2 med. Eller är det något jag inte fattar här? http://kb.roonlabs.com/Partner_Devices_Matrix Software Products HQPlayer HQPlayer is an advanced, up-sampling media player. It offers some of the best software-based up-sampling and sigma-delta processing available on the market today, as well as convolution, channel mapping, and networked audio output solutions. Roon can be configured to use HQPlayer as its audio output. In these configurations, HQPlayer owns the final connection to the device, and Roon is just passing along a stream of bits from your media files. This allows you to enjoy the processing benefits of HQPlayer and the library management capabilities of Roon at the same time.
 11. Stort tack sjäv. Vilken tid och engagemang du lägger ner på detta så att vi andra för möjlighet att inte bara se alla godbitar utan vi får även härliga referat och omdömen som får en att nästan känna det som att man var där. Mycket uppskattat. Applåder från Skärgården! mvh Lasse
 12. Tack för att man får hänga med när man själv inte kan. Som vanligt fina bilder och bra beskrivning av dina upplevelser som höjer reportaget ordentligt. Har ni sett om Classé visar sin nya Deltaserie?
 13. Håller med här. Den vita ser plastigare, billigare ut och den svarta mer elegant och mystiskt (bra adjektiv här). Jag skulle välja svarta alla dagar i veckan. Ska sedan bli mycket intressant hur du sedan upplever dessa högtalare hemma hos dig. Är ju en annan högtalarprincip du byter till. Eller har du redan haft dem på hemlån och provlyssnat?
 14. Smaken är som baken... men de svarta är läckrare och matchar fint med övrigt i rummet som t.ex. soffa och matta. Tycker jag.