LasseJ

Medlem+
 • Content count

  655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

LasseJ last won the day on March 18

LasseJ had the most liked content!

About LasseJ

 • Birthday 1961-09-03

Profile Information

 • Location
  Stockholms Skärgård

Recent Profile Visitors

6 096 profile views
 1. BTW, Frances är även släppt på vinyl. Den har jag dock inte fått än då den beställdes i lördags.
 2. Även jag hälsar dig välkommen. Många bra råd i tråden. Lyssna på olika anläggningar är alltid bra så man får lite erfarenhet men Matrixen kommer med ett riktigt bra råd. Om du inte redan har prövat så börja där med olika placeringar och testa. Lärorika och prisvärda tester . mvh Lasse
 3. Håller med. Jag köpte skivan efter direkt men "själen" i hennes musik försvann. Kändes som att hon hamnade i klorna på hitproducenterna på skivbolaget. Yes, Frances är bra!
 4. Nytt test av Bryston DAC. Visserligen i Kanadensisk press men ändå...med tanke på vad vissa andra fabrikat kostar så hade varit spännande att jämföra. No other outboard DAC that exists today offers so many connectivity options, has such a goosebump inducing sound quality, and, by audiophile standards, has such a reasonable price. http://novo.press/bryston-bda-3-dac-digital-to-analog-converter-review/
 5. Nu när man har kommit igång med vinyl på allvar samt är lite kommen till åren och synen inte är vad den har varit så inköptes ett förstoringsglas med led-belysning på Teknikmagasinet för 160kr. Fungerar utmärkt när nålen ska rengöras. https://www.teknikmagasinet.se/produkter/sport-o-fritid/mikroskop/forstoringsglas-8-led mvh Lasse
 6. Galet pris för en DAC!
 7. Hej, Ja, jag läste det reportaget som du gjorde. Hinner jag så blir det absolut ett besök där. Jag importerar produkter från ett företag i Starnberg så det är ju nära. Det såg ut att vara väldigt smakfullt inredda lyssningsrum. mvh Lasse
 8. Sen musiklyssning ikväll som avslutas med: ""
 9. Tack för tipsen. Flemmigs såg bra ut. Warszawa är ju intressant, där har jag aldrig varit. München passar mig bättre då jag kan samordna med affärsbesök i Starnberg. Hoppas att jag får till det så att jag kan åka. Vore riktigt kul.
 10. Hoppas på att kunna åka till denna mässa i år. Vore väldigt kul. Ni som har varit här, har ni tips på hotell?
 11. Mina extra ex (jag hade ett ex av varje av hennes soloskivor) med Vanessa Fernandez var tydligen poppis. De är nu sålda. En Okki Nokki är nu även beställd. Uppgradering till en bra vinylspelare kostar pengar...men oj, så bra det låter.
 12. Ja, jag har sett BST's bygge. Finns en hel del att läsa om liknande på nätet. Finns även flera fabrikstillverkade konverteringskit till std ultraljudstvättar att köpa. Men jag har bestämt mig för en Okki Nokki nu. Vet flera som är nöjda med den och till vettiga pengar.
 13. Ja, tyvärr dyr men värd varenda krona. Mycket fin inspelning och bra musik. Även CD-skivan är dyr för att vara en CD. Råkade t.o.m. beställa CD-skivan dubbelt så jag har ett extra nytt ex om någon är intresserad.
 14. Ha-ha, jag lovar att både tvätta skivorna och byta innerpåse.
 15. Ja , Spotify är perfekt för att leta ny musik. Jag läser dessutom en hel rescensioner och det är kanon att direkt kunna provlyssna det som är intressant. Ta en paus nu så ska du se att musikintresset kommer tillbaka förr eller senare. Vilken lycka att då att ha anläggningen kvar.