calle_jr

Admin
 • Content count

  13 207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

calle_jr last won the day on February 4

calle_jr had the most liked content!

About calle_jr

 • Birthday 1964-06-27

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.discogs.com/user/Calle_jr
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Malmö

Recent Profile Visitors

47 237 profile views
 1. Chicago ja, där var de bra. Om man vill göra visningsfönstret mindre, så klickar man på knappen "Källa" till vänster i listen. Då ser en youtube-länk ut såhär: Och man kan ändra den koden att se ut såhär: Resultatet blir det här: Lindsey Buckingham - Out Of The Cradle Mercury - 512 658-1
 2. Quincy Jones - The Great Wide World Of Quincy Jones: Live! Mercury - 195J-32. Japan-press
 3. Byta högtalare ger mig världens ångest. Jag kommer ha kvar mina till the afterlife. (suddar kanske detta senare)
 4. Såg denna före/efterbild från din länk till 6moons:
 5. Ja, det verkar logiskt. Det nyper ju mindre också vid avspelning av höga frekvenser, alltså där spårets krökning blir så liten att avlagringarna tar emot i kurvorna. Vill minnas att det finns några gamla tester på friktionskoefficientens variation med rena resp smutsiga skivor och nålar. Tack. Måste kolla upp denna apparat.
 6. Jag tycker inte du behöver göra det Apex. Om du inte tvunget vill förstås Det går inte skriva något om upplevelser som alla håller med om, förutom möjligen det jag just skrev. Det blir mer intressant om uttalanden inte blir urvattnade med en massa förbehåll och brasklappar bara för att man inte vill missförstås. De flesta här vet vad olika förutsättningar innebär, och att det är vad du hör just där o då. Vi kan t.o.m vara 4-5 kompisar som sitter och hör samma sak men tycker helt olika. Ser fram emot rapportage från München eftersom jag får nöja mig med Warszawa.
 7. Detta är ett mycket fint system som inte bör demonteras. Ja.
 8. James Guthrie, Joel Plante och Bernie Grundman har remastrat från grundmaterialet, så det finns anledning att skaffa denna PF-utgåva från 2016.
 9. Så kallad powerline ethernet. Jag håll på att bli galen för ett tag sedan när mitt försteg bråkade. Märkliga dunkningar som endast förekom via phono. Helt tyst på övriga ingångar. Bytte rör både i riaa- och nätdelen. Det lät ju som ett reguleringsproblem. Nedkoppling, transporter över broen, ledigt från jobbet, kostsam service osv. Till slut frågade Anders mig om jag hade Internet. Jaa, det har jag ju. Jag skriver ju här nu tex. Men jag hade ju bara en tunn liten smart powerline-koppling till bluray-spelaren som i sin tur står 3m från stereon. Det kan inte vara så farligt. När jag kopplade ur den och la den uppe på vinden så blev phonodelen helt tyst. Den har aldrig varit så tyst.
 10. Goran Bregović - Arizona Dream Mercury - 512 112-1, Greek-press
 11. Verkligen fint system Ett par "små" Mingus säger man inte nej till... Det är väl ett sändarrör i de slutstegen.
 12. Bryan Ferry - Mamouna Virgin - V2751, uk-press
 13. Kul och glädjande