octavia rs

Medlem+
 • Content count

  1 488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

octavia rs last won the day on January 17

octavia rs had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Skåne

Recent Profile Visitors

7 168 profile views
 1. octavia rs

  En hifinörds bekännelse

  Jag har varit väldigt nöjd med min 8D men jag var inte speciellt nöjd med att IEC in i den satt på sidan vilket begränsade mig då den inte fick plats på ett vettigt sätt ovan mitt inbyggda rack utan jag fick använda vinklad IEC kontakt in i den. När jag såg att de nya serierna har IEC in rakt bak väcktes ett begär då jag kan få till en bätte lösning i mitt rack och får man dessutom ett bättre ljud så är det "win win" för min del.
 2. octavia rs

  En hifinörds bekännelse

  På vilket sätt tycker du att den A2 är bättre? Är som sagt inne på att skaffa en ny men inte bestämt var jag ska lägga ribban
 3. octavia rs

  En hifinörds bekännelse

  Man ser ju på flera ställen att tex nya Mainz 8 A2 ska vara bättre än gamla 8D vilket även Ansuz själva säger men sen o andra sidan vill de ju sälja nya saker. Jag har själv sålt min Mainz 8D så tiden får utvisa vad som ska ersätta.....att de blir Ansuz är jag rätt säker på. Jag är väl som du ute efter att hitta en vettig nivå där det inte skenar iväg vilket jag tycker det gör med de bättre Ansuz serierna. Nya A2 kablarna verkar vara en riktigt bra pris/prestanda serie.
 4. octavia rs

  En hifinörds bekännelse

  Ok, har du jämfört dem med några av de gamla produkterna ifrån Ansuz? Är intresserad av att hör lite om hur de ny serierna är jämfört med de gamla.
 5. octavia rs

  En hifinörds bekännelse

  Har du fått din Mainz 8 C2? Använder du några A2 kablar just nu i systemet? Får också gratulera till förstärkaren verkar vara en synnerligen trevlig apparat.
 6. octavia rs

  Vad lyssnar du på just nu?

  Är det fler än jag som får väldigt konstiga storlekar på bilderna som är inlagda här när man kör via telfon? Kan inte minnas att det blivit så tidigare på telefonen och bilderna ser ok ut via datorn. @Richard kan kanske bringa klarhet i detta
 7. octavia rs

  P-Pans Musikhörna

  Ska bli kul att höra dina åsikter om Aaviken. Jag hade den som en stark kandidat när jag skulle byta elektronik men efter att provat den på TAD CE-1 så valde jag att satsa på TAD M2500mk2 slutsteget. Effekten på pappret är likvärdig men kraft, kontroll var i mina öron bättre med TAD steget på de rätt tröga TAD högtalarna. Oavsett vilket så är Aaviken väldigt bra och RIAA delen riktigt bra och man får ju allt i ett paket så att säga.
 8. octavia rs

  byZan - Min vinkällare

  Ska bli kul och höra vad du tycker om övergången till Roon. Att vänta på något kan ju ibland ha sina fördelar, har själv väntat i två månader på lite nya prylar ser dock inga fördelar i detta fallet