zood

Medlem+
 • Content count

  842
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

5 488 profile views
 1. Fototråden

  Dags att bumpa denna tråd... Kväll i Jonsered
 2. Säljer mina Transparent Ultra MM2 högtalarkablar som är i mycket fint skick,
 3. Från sweetspot ser det ut som följer
 4. Tackar så mycket Tackar så mycket Riktigt fin den blå färgen. Som jag försökte förklara för min sambo. De är inte såååå mycket bredare än en vanlig dörr de där bashornen
 5. Väl inne i rummet så är det svårt att missa vart hornen är placerade..
 6. Om man skulle kliva in till sista rummet, rummet som var huvudnumret på min radar vid detta besök
 7. Före helgen som gick så var detta system det som gett mig den absolut största musikupplevelsen, både om man talar om system i butik eller i hemmiljö. Så makalöst välspelande, precis som när jag lyssnar hemma så slutar man tänka och sveps iväg av musiken. Vi säger väl hej till Duo Mezzo!
 8. Det finns ju helt klart ett par stycken trevliga rum att tratta runt bland, förlåt..TRASKA runt bland hos Akkelis Före jag visar systemet som påverkat mig absolut mest, före i Lördags vill säga.. Så kommer här en bild från sniskan på Uno XD, även den en mycket trevlig högtalare.
 9. Upplevelsen blir ju inte sämre av att det är väldigt trevliga miljöer som man sitter och lyssnar i.
 10. I Fredags var det inga problem att kunna värja sig mot det systemet, jag tyckte inte matchningen med elektroniken var helt optimal samt att jag upplevde att något inte stämde i ljudbilden. Visade sig att ena mellanregistret inte spelade då ett par kablar hamnat på sniskan. Tror det märktes på mig att jag inte var helt övertygad, sa dock att jag kunde höra att det fanns potential och mycket riktigt... Igår Lördag kom det ett sms från Stefan på Akkelis (att säga att han brinner för horn vore nog en underdrift) Ödmjuk som han är så tyckte han att det kunde vara värt att kika in någon dag och lyssna på nytt... Låter som att vi har ungefär samma bild av framtiden... jag ska om någon månad packa ner all min hifi för ett temporärt boende under tiden som vi väntar på att vårt nya hus blir färdigt. Så för stunden "slipper" jag fundera på eventuella förändringar hemma hos mig..;-) Du beskriver ganska väl hur jag upplever dessa system, mer om det senare:-)
 11. Jag har sedan väldigt långt tillbaka varit förtjust i elektrostater, banddiskanter och alla typer av ljudförmedlare där det blir väldigt lättflytande, oansträngd och dynamisk återgivning. Så det är väl ingen slump att jag sakta men säkert har börjat falla för horn, eller förresten... Jag har fallit helt och hållet för denna typ av högtalare, i alla fall när det återges musik på det sätt som jag upplevt ett antal gånger under senaste året för att inte tala om senaste dagarna.
 12. Det är helt klart värt ett besök, se till att du har gott om tid för det bara...för du lär bli sittande Gjorde inte det minsta ont, även om jag vart omtumlad så gjorde det inte ont.. Inte enbart horn som detta företag producerar heller, de har elektronik av högsta klass, minst sagt.
 13. Med fokus på en sak så menar jag två saker och ett fabrikat i synnerhet Blev ju kanske inte en sak det där, men ändå