Vox

Medlem+
 • Content count

  1 209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vox last won the day on July 28 2016

Vox had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.discogs.com/user/Eric_Gustafsson
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Västerås

Recent Profile Visitors

9 261 profile views
 1. Vox

  minoman presenterar sig

  Kul med fler västeråsare! Välkommen hit!
 2. Vox

  Qvison Clean Power Supply

  Det där stämmer väl inte? Om apparaten blir strömförande och jag tar i den med ena handen och den andra handen i jord så blir det en strömkrets igenom mig. I det läget skulle en jordfelsbrytare kunna rädda mitt liv.
 3. Vox

  Sweetspot 2018

  Högtalarna tror jag kommer från Intelligent Sound i Kungsängen.
 4. Vox

  Sweetspot 2018

  Japp, där satt den! Tack för fina bilder och informativ och bra text.
 5. Vox

  Sweetspot 2018

  Tyvärr kan jag inte se bilderna i inlägg 15. Ser endast långa konstiga filnamn.
 6. Uppgraderade från Magnepan 3.3/R till ett par Magnepan 3.7i
 7. Hittade den här informationen om en ny version av Opus3 Continuo. http://www.atelier13-usa.com/continuo Jag gillar vad jag ser och läser. Någon som har mer information? Kan vara den nya svenska tillverkaren som tog över efter "Snickarn" som ligger bakom detta. Hittar dock ingen information på svenska.
 8. "Man måste veta vad man önskar sig för att få vad man vill ha" var det väl Hoolabandola band som sjöng en gång i tiden och så är det. För egen del kan jag dock inte sätta ord på vad jag är ute efter mer än att det med största sannoliket finns mer välljud att få ut ur vinylerna. Kom på att jag höll på att glömma grundreglerna om att inte ha för bråttom och att endast göra en förändringen åt gången. Jag som håller på att spela in mina nya högtalare skall inte göra fler förändringar på ett tag, eller?
 9. RIAA: Whest PS.30RDT Pickup: ZYX R100 Fuji
 10. Intressant att några av er rekommenderar mig att uppgradera riaa och/eller pickup när ni varken vet vilket riaa eller pickup jag har. Hur kommer sig detta? Kan det vara så att ni inte har erfarenhet av min skivspelare och tonarm och inte vet vad den kombinationen presterar och därmed inte kan tipsa om bättre prylar? Eller är det så att det inte finns bättre prylar för 50 kSEK? 🤔
 11. Nu blev det väldigt mycket Malmö och konserthus här. Inget ont om dessa platser, men långt ifrån vad tråden är tänkt att handla om.
 12. Ger de flera konserter varje kväll med olika artister och musikstilar? Jasså inte, då uppgraderar jag min vinylspelare och stannar i min "gubbskrubb" istället. Just nu är det konsert med Eagles. 😀
 13. Misstänker att det finns mer välljud att få ur vinylen än vad min nuvarande kombinationen ger. Det är orsaken till det hela.
 14. Vad säger ni om någon av de här tre? + Nordic Concept Artist + Dr Feickert Woodpecker med Jelco tonarm + Rega RP10 med deras senaste tonarm För- och nackdelar?
 15. Funderar på uppgradera från min Opus3 Continuo med Cantus tonarm, men vet inte till vad. Vill gräva upp ännu mer välljud ur det svarta guldet. Behöver era råd/förslag för att minimera risken att bara gå snett uppåt. Önskar förslag på skivspelare och tonarm. Övre smärtgräns är 50 kSEK. Lutar mig nu tillbaka och inväntar era förslag.