Vox

Medlem+
 • Content count

  1 189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vox last won the day on July 28 2016

Vox had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.discogs.com/user/Eric_Gustafsson
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Västerås

Recent Profile Visitors

9 111 profile views
 1. Plind goes Ceramic!

  Jag lyckades blåsa diskanterna i mina Magnepan 3.3 och fick nya på hemförsäkringen (Folksam) minus självrisken på 1500 SEK. Har även fått ersättning, minus självrisken, från hemförsäkringen för en pickup jag lyckades bryta av nålen på. Var inte lätt att förklara för dem vad en pickup är för något. Så visst ska du kontakta ditt försäkringsbolag.
 2. Sugen på att testa vad en rullbandspelare kan prestera utan att tömma plånboken? Säljer en rullbandspelare som i grunden är en Revox A77, men som har byggts om på 80-talet av "Live Recording" i Gbg till en studiobandspelare.Två kanaler. Två spår. 7,5 och 15 ips. Låter mycket bra. Servad för ett par år sedan av "Schubert".För den som vill underhålla den på egen hand ingår en komplett service-/ renoveringssats (inköpt för 2.500 SEK) från Nagravox i Australien. Pris: 4.000 SEKInga band eller tomrullar ingår. Bilder kan skickas.Finns i Västerås. Skickas ej. Svar via PM eller e-post till gustafsson.eric@hotmail.com
 3. Sugen på att testa vad en rullbandspelare kan prestera utan att tömma plånboken? Säljer en rullbandspelare som i grunden är en Revox A77, men som har byggts om på 80-talet av "Live Recording" i Gbg till en studiobandspelare.Två kanaler. Två spår. 7,5 och 15 ips. Låter mycket bra. Servad för ett par år sedan av "Schubert".För den som vill underhålla den på egen hand ingår en komplett service-/ renoveringssats (inköpt för 2.500 SEK) från Nagravox i Australien. Pris: 4.000 SEKInga band eller tomrullar ingår. Bilder kan skickas.Finns i Västerås. Skickas ej.
 4. AVID DIVA SP II

  Bra med win-win. 😀
 5. AVID DIVA SP II

  Fick du den till ett bra pris? 😀
 6. Dämpning av låda

  Ja, den har en ratt på framsidan som är både volyumkontroll och väljare för upp till olika inställningar. Men jag har inte provat den utan den är inställd på 100 % hela tiden då jag kontrollerar volymen via separat försteg.
 7. Dämpning av låda

  I mitt betongrum där alla mått är "fel" för att det skall låta bra har MiniDsp Dirac gjort succe'. Har versionen med analog in och ut och den är inkopplad mellan för- och slutsteg. Gjorde tidigare försök att lösa de akustiska problemen, toppar och dalar, med hjälp av produkter från bland annat Svanå. Visst blev det bättre, men ljusår från vad MiniDsp lyckas med. Visserligen blir det en AD - DA omvandling på vägen, men det är det värt mad tanke på hur bra frekvensgången och ljudet blivit. Kostnaden är försumbar i förhållande till akustikprylar och jobbet att få till dem bra/snyggt.
 8. Mästarmöte har en vinnare!

  Det är billigare att köpa direkt från Nagravox och inte gå omvägen via ebay.
 9. Det hade varit märkligt om de tyckte att de tidigare versionerna var bättre, eller? 😁
 10. Warsawa Hifi-Mässa 2017

  P är mycket riktigt en phonoingång. Mer information finns här http://audiohungary.com/product/apr-204/16
 11. Håller med dig, men om alternativet är att de hamnar på skroten så är bluetoothlösning bra.
 12. Snubblade över den här sidan http://vintageblue.simplesite.com där det går att köpa gamla radioapparater som byggts om till bluetooth. Mycket smart, eller hur?
 13. Strömlist

  Byglingen gör att funktionen blir som en seriekoppling. Tappar du en bygling tappar du efterföljande uttag. Vid en riktigt utförd parallellkoppling tappar du inte efterföljande uttag.
 14. Strömlist

  Nej, seriekopplade. Tar du bort en förbindning tappar du de efterföljande. Det gör du inte om de är parallellkopplade.
 15. Strömlist

  Märkligt att uttagen är seriekopplade och inte stjärnkopplade.