JWE

Medlem+
 • Content count

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

JWE last won the day on May 2

JWE had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

3 269 profile views
 1. JWE

  Dungeons and Dachshunds

  ...Gror andra grödor upp ur marken. Taxen fångar nivån på min humor.
 2. JWE

  Dungeons and Dachshunds

  I tider där logistik är en het potatis bland eufonier....
 3. Den är bra, men Captain Fingers är nog favoriten för mig. Måste bara hitta den i fysiskt format (Såg att jag glömde releasen på Rit: Lee Ritenour - Rit LP, Album Elektra - 6E-3311981)
 4. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Spelade faktiskt en exakt likadan häromdagen, inte ofta jag lyssnar på Metallica numera.
 5. JWE

  byZan - Min vinkällare

  Har du möjligheten att sätta in minneskort direkt i kamerorna är det enklast och bäst, annars hade jag nog haft en egen extern hårddisk till dem.
 6. Prova med kaffefilter om du ska filtrera, det ska då inte lämna fibrer efter sig. Bara ha tappen halvöppen så avrinningen hinner med. Ska bli kul att höra ditt omdöme.
 7. Spännande, har också varit inne på en sån här tvätt. Fördelen är att du kan tvätta flera skivor samtidigt. Är ju väldigt enkelt att bygga en jigg med ett par 12v datorfläktar om du vill ha en tork också. Måste bara införskaffa fler skivor så det blir värt!
 8. JWE

  Hos mig

  Fin inramning av naturen! Självklart gör man det viktigaste först
 9. JWE

  Dungeons and Dachshunds

  Är mer en lek med titeln på rollspelet "Dungeons and Dragons". Tyckte det var passande då detta likt spelet är ett äventyr. Har för tillfället bara en vovve, kanske blir en till.
 10. JWE

  Dungeons and Dachshunds

  Ja, annars blir det skillmässa direkt. Den här frasen "Bättre att be om förlåtelse än om tillstånd" fungerar inte för mig, tyvärr.
 11. JWE

  Dungeons and Dachshunds

  Egentligen är jag inte något riktigt vintagefreak. Stilen på apparaterna (minus CD-spelaren) passar bra hemma hos oss då vi har ett nyfunkishus och inreder där efter. Sen är jag ganska snål (läs min fru), mest bang for the buck. Tekniken är i stort sett samma än idag.
 12. JWE

  Dungeons and Dachshunds

  Verkligen ett under till att råda bot mot resonanser och annat. Har ett par sönderklippta Vibrationsdämpare från Clas-i-sjön under denna. Min fina stereobänk hade aldrig fungerat annars.
 13. JWE

  Dungeons and Dachshunds

  Då var det mesta redovisat om hur det ser ut i dagsläget, vardagsrummet blev en långdragen process. Kommer uppdatering om det när det börjar närma sig. Stereobänken agerar byrå, eller var det tvärt om. Har också ett par Sonab Oa14 i Jakaranda till denna stereo, men de är för fula för att fotas just nu..