JWE

Medlem
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

JWE last won the day on July 18

JWE had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

1 786 profile views
 1. Mästarmöte har en vinnare!

  Tror Taxmannen menar denna : http://www.arcdb.ws/REF2/REF2.html
 2. Lät trevligt, hade behövt samma dos - får ta det när veckan är färdig istället. Synd bara att mastringen gör hennes musik orättvis, lite väl bumligt för mig.
 3. Du måste lära dig att konservera frukten och bären, själv har jag 10L äppelvin på jäsning från de överblivna äpplena. Ska buteljeras nästa vecka. Vet inte vad ett bättre tweak hade varit.
 4. Plind goes Ceramic!

  Ja, du vill ju inte ha ännu en katt-astrof! (Tror banne mig jag var göteborgare i tidigare liv ) Kanske har missat men vad har blivit av MBL topparna?
 5. Plind goes Ceramic!

  Häftigt! Du verkar ha fått till en bra finish.
 6. Min Canossavandring

  Härligt med fler resor! Själv är jag i början av min resa och att se vad ni drakar tagit er igenom får mig att hoppas att jag ska få det lika trevligt. Tycker absolut Visingsö är värt ett besök, gör det bara inte när det blåser för mycket! https://www.youtube.com/watch?v=QZ33ZalXLv4
 7. Mästarmöte har en vinnare!

  Fastnat med handen i rullen? Ajaj! Måste varit en trevlig resa, kul att ni alla kom hem med någonting. Grattis!
 8. Flac vs Wav

  Är verkligen Puppy Linux nog minimalistiskt för dig? Borde du inte få än bättre resultat om du bygger din egen linux dist eller använder någon färdig dist endast för musikuppspelning. Coconux, du kan få använda det namnet, helt gratis!!
 9. Konserttips 2015-16-17

  7/10, Lakmé, premiär på Malmö opera. 10/10, P2 Jazzkatten, Fasching, fri entré. För oss som inte kan vara på plats sänds båda live på P2.
 10. Det smutsiga nätet.

  Såg denna intressanta artikel i branschtidningen Elinstallatören. Smutsigt så det sjunger om det på Värmlandsoperan. Och självklart var det en piteåbo som löste problemet, de är världsmästare på allt enligt egen utsago ( )
 11. Mästarmöte har en vinnare!

  Värstkusten? Bästkusten? Cyndee Peters är en bra sångerska, låter bra på vinyl. Måste varit än bättre på rulle. Edit: Såg dina senaste inköp. Antiphone Blues är verkligen en speciell kombination, den gillades här också!
 12. Nyheter från mässan i Hong Kong

  Jag gissar på 4 Ferraris! Kul att få följa med!
 13. Musiktråden

  Mäktigt! Ibland vill jag ha en tidsmaskin
 14. Rack i trä ???

  Ska du ha någonting stabilt är det inte svårt att slänga ihop ett rack med gängstång och lite limfogsskivor, men du kanske ville ha ett helt i trä. Vet att @Rydberg har/haft en sådan lösning.