UffeZ

Medlem+
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

UffeZ last won the day on May 26

UffeZ had the most liked content!

About UffeZ

Profile Information

 • Location
  Lindome

Recent Profile Visitors

2 824 profile views
 1. Intressant, jag följer med spänning om vart tråden tar vägen. Har själv en förkärlek för de asiatiska bänkarna som används till hifi. Även tankarna om stränginstrument är intressant. Äger för övrigt en gitarr byggd av gitarrbyggaren James L. D'Aquisto (Jimmy D'Auqisto) där locket är tillverkat av 800-årigt Cellovirke (gran) från Österrikiska alpenarna. Levererat 1967 genom firma Nagler i Hamburg. Bakstycket och sarg är i Lönn om jag inte minns fel.
 2. Riktigt kul väg att åka. Bäst från San Fransisco till Los Angeles då man har havet i siktfältet hela tiden. Tipsade i denna tråden http://www.euphonia-audioforum.se/forums/index.php?/forums/topic/12126-tips-om-ny-skivbutik-i-göteborg/#comment-207294 om Amoeba i SF och Wrabler i Santa Barbara som för övrigt är en fantastisk plats att besöka och bo i på vägen. Ha gärna med dig en lista på vad du söker för det kan bli lite överväldigande när man kommer in på Amoeba. Finns en del andra butiker i LA också men de är ofta väldigt dyra.
 3. Tack, det hade varit välkommet @eliot
 4. Följde boken med? Fin bild på Studer C37, The Holy Grail för vissa bandspelar-entusiaster.
 5. Fantastiskt. Verkar vara ett speciellt och ovanlig set. Undra om det inte står årtal i trycksaken.
 6. Sök på RT-Horn, RT Horn, 70/80 horn, rt-hornet ritning, kvartsvågspipa osv i olika kombinationer. Finns mängder av info.
 7. Märker att jag är för dålig på att hålla koll på det intressanta som händer i Malmö
 8. Ok det tog inte DuPont fram 😄
 9. Är det Corian du tänker på? Tror det är DuPont som tog fram det.
 10. Undra om det inte är samma som Audiosilente använder i sin Blackstone. HDG = High Density Graphite
 11. Grattis till en vad jag förstår fantastisk pickup. Får jag möjlighet någon gång så vill jag gärna komma på en lyssning. Den är fräst, inte svarvad för då hade den varit rund Fasen vad kul, vilken satsning
 12. Har inte upplevt att du har haft så mycket DIY, kanske racket då men inte annat va?
 13. Spännande Jag tror lite på back to basic. Streaming åker ut i köket, mer fokus på vinyl, kanske lite mellanhjul eller liknande, sen kommer det att trona en avancerad Tuner i mitten. Förstärkare är svårare men troligtvis rör Glömde bandspelaren som verka stå kvar på sin tron.
 14. Tack för en fantastik rundvandring på mässan. Riktigt kul att läsa om dina intryck. Vissa texter har etsat sig fast lite mer som: Jag har följt dessa grabbar under året när de har testat sig fram inför mässan i München. Har också förstått att det skulle låta bra vilket du har bekräftat. Frågan blir bara hur man skall kunna återge samma kvalitet på ljudet i ett normalt boende Kanske är time att söka efter en gård med tillhörande ladugård för ändamålet
 15. Bra fråga men jag skulle gissa lim men det finns också skruvförband som tillverkas i HDG.