Svanteborg

Medlem+
 • Content count

  435
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Alingsås

Recent Profile Visitors

7 462 profile views
 1. Svanteborg

  My Crib + SF Bio Skybaren! Samt Historik! :)

  Testa naprapat, det funkade skitfint för mig och flera andra bekanta! Ha en skön sommar annars!
 2. Svanteborg

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Samma här, Shifts! Helst vill jag slippa styra två apparater, alltså en nätverksspelare och ett försteg, och ha allt i samma burk med Tidal inbyggt. Då krymper alternativen, vill man också ha en analog ingång för sitt RIAA-steg så halveras utbudet ytterligare. På sikt blir det nog att satsa på en NAS och lämpligt styrdon, och fasa ut Tidal helt och hållet.
 3. Svanteborg

  Från LoFi till något slags HiFi...

  Spelare, tonarm och pickup?
 4. Svanteborg

  Sweetspot 2018

  Ah, den ”Dynamikbomben” med 99 på volymkontrollen genererade nog en och annan hjärtattack under helgen. Jag såg att han brukade spela på runt 70 i volym så jag blev misstänksam när han höjde, men hur mycket man än förbereder sig så kan man aldrig vara beredd nog på det. Rammstein höll på att mörda mina öron men jag tyckte de var bäst på den tyska technon
 5. Svanteborg

  Sweetspot 2018

  Agile var riktigt roliga att lyssna på, men hittar dem ingenstans förutom på deras tyska hemsida. Finns ingen handlare i Sverige som har märket? Annars blev jag mest tagen i Ansuz och TAD-rummen, magiskt bra. Även buchardt såklart, men de har varit imponerande bra varje år hittills.
 6. Svanteborg

  Utlandsaffärer HiFi på ett tryggt sätt?

  Det borde vara safe att skicka ett foto på ditt körkort med t.ex de fyra sista siffrorna övertäckta eller övermålade i paint. Se PayPals info om vanligt förekommande bedrägerier så du inte går i någon känd fälla. https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/phishing Annars övertala han att gå på mässan i Jönköping nästa helg och möt han halvvägs!
 7. Svanteborg

  Hegel P20 och H4SE

  Sålda!
 8. Svanteborg

  Hegel P20 och H4SE

  Till salu ett Hegel P20 försteg och ett H4SE dual-mono slutsteg i silver. Balanserade in- och utgångar och ett slutsteg som ger 2x300W i 8 ohm. Spelar kraftfullt och väldigt dynamiskt. Full kontroll på elementen! Alla kartonger finns kvar, och tung och gedigen metallfjärr till försteget. Har även ett par Nordost Red Dawn XLR som kan köpas till ett förmånligt pris. Tänker mig 36,000 kr för för- och slutsteg, eller 39,000 med kablarna. Separat 10,000 för försteget och 28,000 för slutsteget. Skickar med lite länkar om någon vill läsa mer. https://www.hegel.com/products/pre/p20 Av någon anledning har Hegels produktsida för slutsteget försvunnit så jag lägger en länk till en butikssida istället. https://www.hifiexperience.se/produkter/elektronik/slutsteg/2-kanalsmonoblock/hegel-h4se
 9. Svanteborg

  Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  När sådana giganter som Judas Priest släpper nytt kan man ju inte motstå... Själva skivan i sig skulle kunna vara 30 år gammal, men den är ny. Jag lovar
 10. Svanteborg

  Ditt senaste Hifi köp!

  Mina hade silverfärgad baffel, den ändrades inte i uppgraderingen. Uppgraderat kablage tror jag var med men framför allt en dämpmatta i kabinettet, typ asfaltsmatta. Det finns säkert nån annan här som kan fylla i bättre!
 11. Svanteborg

  Ditt senaste Hifi köp!

  Åhå vi svarade samtidigt ser det ut som. Jag menar Luna, vet inte hur många som köpte Audiofil uppgraderingen faktiskt men mina var redan uppgraderade när jag köpte dem.
 12. Svanteborg

  Ditt senaste Hifi köp!

  Jag har haft ett par sådana, Audiofil versionen. Var mycket nöjd med dem faktiskt. Sett att det har varit en person i Göteborgstrakten som haft sina ute på annons ett tag och var lite sugen på att köpa dem bara för gamla tiders skull...
 13. Svanteborg

  Plind goes Ceramic!

  Hur ställer sig försäkringsbolagen till att ersätta äldre prylar? Jag tänker på hur mycket de räknar av på värdet på grejorna efter 1, 2, 5 eller kanske 10 år rent av. Somliga prylar har man kanske av naturliga skäl inte ens kvitto på. Skickar man in ett prisförslag på tex byte av en diskant och berättar vad högtalarna kostade som nya?
 14. Svanteborg

  Billig DAC

  Du kan ha bägge utgångarna ikopplade samtidigt, men det är bara en av dem som ger signal ut. Det finns en liten switch som väljer utgång på samma sida. Jag har aldrig hört Dragonfly men läst mycket fint om den. HRT:n har jag ägt en och var väldigt nöjd med vad den presterade.
 15. Angående Buchardt så har jag på de senaste tre mässorna jag varit på alltid suttit absolut längst i deras rum. Tycker att de presterar långt bortom sitt ringa pris!