Svanteborg

Medlem+
 • Content count

  430
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Alingsås

Recent Profile Visitors

7 361 profile views
 1. Utlandsaffärer HiFi på ett tryggt sätt?

  Det borde vara safe att skicka ett foto på ditt körkort med t.ex de fyra sista siffrorna övertäckta eller övermålade i paint. Se PayPals info om vanligt förekommande bedrägerier så du inte går i någon känd fälla. https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/phishing Annars övertala han att gå på mässan i Jönköping nästa helg och möt han halvvägs!
 2. Hegel P20 och H4SE

  Sålda!
 3. Hegel P20 och H4SE

  Till salu ett Hegel P20 försteg och ett H4SE dual-mono slutsteg i silver. Balanserade in- och utgångar och ett slutsteg som ger 2x300W i 8 ohm. Spelar kraftfullt och väldigt dynamiskt. Full kontroll på elementen! Alla kartonger finns kvar, och tung och gedigen metallfjärr till försteget. Har även ett par Nordost Red Dawn XLR som kan köpas till ett förmånligt pris. Tänker mig 36,000 kr för för- och slutsteg, eller 39,000 med kablarna. Separat 10,000 för försteget och 28,000 för slutsteget. Skickar med lite länkar om någon vill läsa mer. https://www.hegel.com/products/pre/p20 Av någon anledning har Hegels produktsida för slutsteget försvunnit så jag lägger en länk till en butikssida istället. https://www.hifiexperience.se/produkter/elektronik/slutsteg/2-kanalsmonoblock/hegel-h4se
 4. Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  När sådana giganter som Judas Priest släpper nytt kan man ju inte motstå... Själva skivan i sig skulle kunna vara 30 år gammal, men den är ny. Jag lovar
 5. Ditt senaste Hifi köp!

  Mina hade silverfärgad baffel, den ändrades inte i uppgraderingen. Uppgraderat kablage tror jag var med men framför allt en dämpmatta i kabinettet, typ asfaltsmatta. Det finns säkert nån annan här som kan fylla i bättre!
 6. Ditt senaste Hifi köp!

  Åhå vi svarade samtidigt ser det ut som. Jag menar Luna, vet inte hur många som köpte Audiofil uppgraderingen faktiskt men mina var redan uppgraderade när jag köpte dem.
 7. Plind goes Ceramic!

  Hur ställer sig försäkringsbolagen till att ersätta äldre prylar? Jag tänker på hur mycket de räknar av på värdet på grejorna efter 1, 2, 5 eller kanske 10 år rent av. Somliga prylar har man kanske av naturliga skäl inte ens kvitto på. Skickar man in ett prisförslag på tex byte av en diskant och berättar vad högtalarna kostade som nya?
 8. Billig DAC

  Du kan ha bägge utgångarna ikopplade samtidigt, men det är bara en av dem som ger signal ut. Det finns en liten switch som väljer utgång på samma sida. Jag har aldrig hört Dragonfly men läst mycket fint om den. HRT:n har jag ägt en och var väldigt nöjd med vad den presterade.
 9. Angående Buchardt så har jag på de senaste tre mässorna jag varit på alltid suttit absolut längst i deras rum. Tycker att de presterar långt bortom sitt ringa pris!
 10. Hemma hos Ishoot

  En praktisk fråga, om det är sugkoppar i botten och fötterna monteras underifrån, är det inte väldigt lätt hänt att högtalaren glider ur position så att säga? Man måste ju tilta den ganska rejält för att få under en sån här fot med gängstång och allt. Och är det sen fast mot underlaget så är det väl svårt att flytta tillbaka den till rätt position igen?
 11. Hemma hos Ishoot

  Jag blev också intresserad av fötterna, justeras de i höjdled uppifrån med den lilla knoppen? Hur lång är gängan på dem, skulle de fungera på mina fötter som är ca 40 mm tjocka (Dynaudio C2)
 12. Högtalarplacering

  Att dra ur signalkabeln till slutsteget från den ena kanalen borde väl fungera utan att man skadar något va?
 13. För icke-medlem+ och de med färre än 200 bilder kan jag rekommendera imgur.com som jag själv använder flitigt.
 14. Från LoFi till något slags HiFi...

  Är det inte detta Patrick82 förespråkar?! Han har haft rätt hela tiden
 15. Mästarmöte har en vinnare!

  En skivklämma kanske?