Svanteborg

Medlem+
 • Content count

  426
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Alingsås

Recent Profile Visitors

7 230 profile views
 1. Ditt senaste Hifi köp!

  Mina hade silverfärgad baffel, den ändrades inte i uppgraderingen. Uppgraderat kablage tror jag var med men framför allt en dämpmatta i kabinettet, typ asfaltsmatta. Det finns säkert nån annan här som kan fylla i bättre!
 2. Ditt senaste Hifi köp!

  Åhå vi svarade samtidigt ser det ut som. Jag menar Luna, vet inte hur många som köpte Audiofil uppgraderingen faktiskt men mina var redan uppgraderade när jag köpte dem.
 3. Plind goes Ceramic!

  Hur ställer sig försäkringsbolagen till att ersätta äldre prylar? Jag tänker på hur mycket de räknar av på värdet på grejorna efter 1, 2, 5 eller kanske 10 år rent av. Somliga prylar har man kanske av naturliga skäl inte ens kvitto på. Skickar man in ett prisförslag på tex byte av en diskant och berättar vad högtalarna kostade som nya?
 4. Billig DAC

  Du kan ha bägge utgångarna ikopplade samtidigt, men det är bara en av dem som ger signal ut. Det finns en liten switch som väljer utgång på samma sida. Jag har aldrig hört Dragonfly men läst mycket fint om den. HRT:n har jag ägt en och var väldigt nöjd med vad den presterade.
 5. Angående Buchardt så har jag på de senaste tre mässorna jag varit på alltid suttit absolut längst i deras rum. Tycker att de presterar långt bortom sitt ringa pris!
 6. Hemma hos Ishoot

  En praktisk fråga, om det är sugkoppar i botten och fötterna monteras underifrån, är det inte väldigt lätt hänt att högtalaren glider ur position så att säga? Man måste ju tilta den ganska rejält för att få under en sån här fot med gängstång och allt. Och är det sen fast mot underlaget så är det väl svårt att flytta tillbaka den till rätt position igen?
 7. Hemma hos Ishoot

  Jag blev också intresserad av fötterna, justeras de i höjdled uppifrån med den lilla knoppen? Hur lång är gängan på dem, skulle de fungera på mina fötter som är ca 40 mm tjocka (Dynaudio C2)
 8. Högtalarplacering

  Att dra ur signalkabeln till slutsteget från den ena kanalen borde väl fungera utan att man skadar något va?
 9. För icke-medlem+ och de med färre än 200 bilder kan jag rekommendera imgur.com som jag själv använder flitigt.
 10. Från LoFi till något slags HiFi...

  Är det inte detta Patrick82 förespråkar?! Han har haft rätt hela tiden
 11. Mästarmöte har en vinnare!

  En skivklämma kanske?
 12. Bassystembygge - Rydbergs system

  James Blake - Limit to your Love kanske?
 13. Träets klang

  Det vanligaste inom hifi måste väl vara MDF och det är väl granfiber? Jag har ju själv hyllplan i björk men har blivit positivt överraskad av bambu. Pratade lite med snickeriet som gjorde mina hyllor och de sa att de fått nån småorder med bambu men det är ännu inget som de hade i lager för vanligt bruk utan endast beställningsjobb. Jämfört med ek så är ju både björk och bambu mjukt trä, det kanske är den egenskapen som gör att de låter som jag föredrar? Inte reflekterat mer över materialen faktiskt.
 14. High End München 2017

  Fantastiskt reportage och bilder i världsklass! Jag tackar och bockar för en jättefin rundvandring på mässan. Skickligt fotograferat och intrycken är pricken över i!
 15. Musiktråden

  Nytt ifrån Diana Krall idag, har lyssnat i bilen idag men ska bli kul att höra på där hemma ikväll! Sen har Willie Nelson släppt en platta också, God's Problem Child och den gillar jag verkligen. Klassiskt countryljud!