Double A

Medlem+
 • Content count

  211
 • Joined

 • Last visited

About Double A

Recent Profile Visitors

3 185 profile views
 1. Då tror ja jag hellre lyssnar på "Hemma hos" med Kjell Arlinge
 2. Ja kan tänka mig att en och annan vred lite på sig när han spelade Hemma hos, klockrent
 3. Måste bara få säga det. Satan vilken finish Sf har på sina lådor!!! Grattis också
 4. Intressanta tankar tycker jag:) Sedan kanske jag inte skriver under på alla punkter, som tex att en bra anläggning skulle kunna återge dåligt inspelad musik med bravur. Är det en dåligt inspelad platta så maskerar väll inte en bra anläggning detta? Kanske jag som är ute och cyklar, men visst är det härligt att vi har olika tycke och smak :)) Personligen tycker jag det är häftigt när allt bara faller på plats fast det är första gången man hör ett stycke musik, det behöver inte ens vara ens musiksmak men den där känslan bara finns där! Jag va med om det för ett par år sedan, En god vän skulle komma hem och lyssna på min rigg och han hade tagit med sig en kompis. Denna försynta farbro hade tagit med sig en LP som han undrade om jag kunde spela. Till saken hör att jag bara äger en gammal Technich SL 1210 med en väll "inspelad" Stanton DJ-pickup, så ja va väll inte så pigg på det, men ja la på skivan och vi alla tre bara tittad på varan! Ett helt magiskt ögonblick!
 5. Har funderat på en sak, nästan efter varje mäss reportage (tack för alla fina reportage föresten:) så kommer diskussionen om "mäss-musiken" Spelas det gamla klassiker, som alla känner igen, så är utställaren tråkig och saknar fantasi, och har någon hittat något som knappast ingen hört så blir kritiken typ -Kände inte ingen musiken så jag kan inte säga om det spelar bra... Personligen tycker jag det är häftigt när man upptäcker någon helt ny artist när man besöker en mässa, men det är ju jag de. Hur tänker ni när det gäller mäss-musik?
 6. Jag förstår ditt resonemang helt och fullt, funderingarna, lösningar, resan framåt är en rolig tid Huvudsaken är ju att du är nöjd och tillfreds, och det verkar du vara.
 7. Vi gör plats för en helt ny högtalarserie och säljer nu ut resterande högtalare. Vad sägs om ett par vita Tuvstarr? Våra demo högtalare ska bort! Komplett med separat LAB steg till basen. Nu halva priset! ordinarie pris 129 000:- Nu 65 000:- Prototyp stativen kan medfölja. Läs mer på. http://www.dadesign.se/tuvstarr/ Jag finns på anders@dadesign.se
 8. Vilket otroligt jobb du gör!!! Alla tummar upp Nästan synd om detta bara blir ett diy projekt, borde produceras!
 9. Jag tycker du är inne på något rätt spännande, det här med hjärnans inverkan när vi lyssnar Ofta läser jag om personer som kopplar in apparater/högtalare/kablar som tycker dom låter "så där" tills dom är inspelade, då jäklar har det öppnat upp sig, svärtan har blivit extra svart osv... Min erfarenhet av detta fenomen är när jag fått ihop första test-filtret till en ny högtalare, i detta läget är det oftast något register som sticker ut eller saknas, och det hör man väldigt tydligt direkt! Men när jag lyssnat en halvtimme eller så så tycker jag att det låter rätt ok. Inspelning eller hjärnan som lärt/vant sig? Det är frågan;)
 10. Ooooh !?
 11. Visst är Lab steget trevligt Kul att du testat att köra det fullrange, jag har gjort samma test här hemma med bra resultat! Du kan ju alltid komplettera med ett 1200 steg till stativarna när du får tillbaka basmodulerna
 12. Tusen tack Apex för ännu ett fantastiskt reportage ! Nästa steg tycker jag kunde vara att du arrangerade en High-End resa till München nästa år, ta med oss till smultronställena i city och ett par dagar på mässan Som sagt va, hatten av för ditt engagemang, dina fina bilder och dina tankar.
 13. Lycka till i München! jag längtar redan efter era fina bilder från mässan Med vänlig hälsning, Anders
 14. Då tolkar jag det som wisa mottagningen finns i högtalarna:) Härligt ny spännande teknik och nya sätt att kommunicera mellan enheterna.
 15. Hej Marcus om man tittar på Kii:s "block-chema så är det inritad en WISA modul, finns den med från början, eller är det en framtida uppgradering? Med vänlig hälsning, Anders