Double A

Branschmedlem
 • Content count

  232
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

3 345 profile views
 1. Apexorca hemma hos Nilento

  Det där tycker jag är en intressant del av detta ämnet. Om dom som mixar musiken sitter och lyssnar på ett ljud som inte är "någorlunda" frekvensrakt har dom ju inte en aning om hur mycket bas (tex) dom har vridit på. Jag hörde någon uppgift om hur mycket just basgången kan variera i kontrollrum. Och det kan tydligen skilja ruggigt många db.
 2. Plind goes Ceramic!

  Hoppas du får ha dina nya möss i fred! Du är väll alltid snäll, så jag hoppas verkligen inte tomten glömmer dig. God jul P!
 3. Warsawa Hifi-Mässa 2017

  Kul att få hänga med (framför skärmen) på denna mässa Lasse
 4. Dämpning av låda

  Ja det är fantastiskt enkelt och lätt att testa tre olika mellanregister till samma diskant, tex.
 5. Apexorca hemma hos Nilento

  Kul att få se hur dom tänker där musiken skapas. Spännande reportage! Jag kanse går händelserna i förväg, men nämndes det något om dom har mätt upp frekvensgång/efterklang i kontrollrummen?
 6. Apexorca hemma hos Nilento

  Klart vi hänger med!!! Men ja tycker det går lite långsamt....
 7. Dämpning av låda

  Ja det va en fantastiskt kul och lärorik kväll i "tomte" verkstaden Otroligt smidig verktyg att kunna vrida till ett delningsfilter snabbt för en första test. Jag tror att en och annan audiofil skulle få sina sanningar reviderade om dom velat va med på en sådan här kväll med öppna sinnen. Vi kanske skulle köra en work-shop i ämnet!?
 8. HembioConsult spelar med High End Dynaudio

  Härligt att få följa med på ännu ett fint reportage! Men det va en sak jag hajade till för, och det är ingen kritik på något vis. För att få fram en diskant till Dynaudios flaggskepp så behöver dom tillverka 1000st. Alltså 4000st till ett par Evidence Platinum! Om vi tänker oss att dom tillverkar och Sälje 10 par om året så behöver dom alltså tillverka 40 000st diskanter om året. Okej, dom använder dom andra till sina enklare modeller, men är det samma typ av diskant i deras enklare högtalare? Dom har säkert väldigt snäva toleranser men att det kan skilja så mycket i tillverkningen år 2017 att dom måste tillverka 1000st för att få fram en som duger till denna högtalare? Som sagt, jag blev bara lite nyfiken (och lite skeptisk ).
 9. Lyssningskväll med Classic Design

  Ja tack för en helt fantastiskt trevlig kväll! Fina produkter och trevligt sällskap.
 10. Västkustskt välljud från Maggiesar...

  Nu blev man ju inte mindre sugen att kasta sig i bilen för en tur till Gbg! Jag ser verkligen fram emot att då uppleva Mastertape på din fina anläggning!!!
 11. Västkustskt välljud från Maggiesar...

  Va härligt att få,se din utsökta setup här på forumet Jag hade ju glädjen att få besöka Claes förra helgen, och som vanligt flyger tiden iväg alldeles för fort. Vi får nog boka upp en heldag nästa gång! Jag måste säga att jag gillar detta rum/ljud. Så naturligt och musikaliskt! Sanslöst bra enligt mig! Nu längtar jag till nästa gång jag får återvända till denna trevliga hifi kompis
 12. Plind goes Ceramic!

  Jag hade förmånen att lyssna på detta trevliga system i lördags, tack för en härlig förmiddag
 13. Accuton tillfälle

  Tillfälle! SÅLT! Ja säljer ut några högtalarelement av högsta klass. Det är Accuton AS168-9-470 CELL det handlar om. Ett fantastiskt litet baselement i Accutons senaste Cell serie. Här finns mer att läsa. http://www.accuton.com/en/products/speakersystem/aluminium-sandwich/as168-9-470-cell/ Elementen är endast provspelade/inspelade i ca 15-20 timmar. Levereras i orginalkartonger. Nypris 450€/st Nu 2500:-/st eller 2000:-/st vid köp av 2st eller fler. anders@dadesign.se
 14. Janne "Loffe"Karlsson död

  Jag hade glädjen att se och höra honom med bla Hannah Svensson i Vimmerby härom året, en magisk kväll!
 15. Tack snälla att vi fick följa med dig på detta äventyr! Alltid lika häftigt att hitta nya sidor av vår hobby Och snacka om läckra maskiner! Otroligt vackert