Double A

Branschmedlem
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

About Double A

Recent Profile Visitors

3 289 profile views
 1. Plind goes Ceramic!

  Jag hade förmånen att lyssna på detta trevliga system i lördags, tack för en härlig förmiddag
 2. Accuton tillfälle

  Tillfälle! Ja säljer ut några högtalarelement av högsta klass. Det är Accuton AS168-9-470 CELL det handlar om. Ett fantastiskt litet baselement i Accutons senaste Cell serie. Här finns mer att läsa. http://www.accuton.com/en/products/speakersystem/aluminium-sandwich/as168-9-470-cell/ Elementen är endast provspelade/inspelade i ca 15-20 timmar. Levereras i orginalkartonger. Nypris 450€/st Nu 2500:-/st eller 2000:-/st vid köp av 2st eller fler. anders@dadesign.se
 3. Janne "Loffe"Karlsson död

  Jag hade glädjen att se och höra honom med bla Hannah Svensson i Vimmerby härom året, en magisk kväll!
 4. Tack snälla att vi fick följa med dig på detta äventyr! Alltid lika häftigt att hitta nya sidor av vår hobby Och snacka om läckra maskiner! Otroligt vackert
 5. Men vänta nu lite. Har vi fått reda på vilken maskin som fick följa med herr Bebop hem?Du kan ju inte bara ta semester så där utan att berätta!!! Eller har jag missat ett inlägg?
 6. Hopps! Ja tror jag blev lite kär i en Studer Nej, nej, nej!
 7. Fantastiskt läckra bandare! Utan att behöva en känner jag ett visst ha begär Ps. Bebop, du har PM
 8. BeRÖRANDe nyhet hos Adagio

  Låter som en härlig semesterupplevelse. Riktigt kul när man chansar lite att det blir en full träff! Grattis:)
 9. Dämpning av låda

  Ska bli spännande att se vad det blir för,skillnad. Kör hårt!
 10. Sommar rea!

  Fick detta meddelandet på vår Fb sida Som sagt! i lördags kom Anders Andersson hemma å vände upp ner på hela min värld när det gäller högtalare och ljud osv. Han har demat sina stativare tuvstarr!!! och hur mycket det än bär imot att erkänna att dom vinner i mot mina fantastiska jbl 4343b så vinner dessa små stavivare i alla lägen.. hur fan det nu är möjligt.. med ett par stativare. Men så är det i alla fall. Och nu har jag fått möjligheten att ha dom hemma ett litet tag för att kunna gämnföra dessa två högtalare och verkligen kunna lyssna å och utverdera dom ordentligt innan det bestäms helt.. något jag verkligen är tacksam för. Anders!! Mycket stort av dig att lämna ett sånt förtroende. Så tack för en mycket trevlig dag Anders å Kennet om jag mins hans namn rätt. Men kan redan nu efter ca ett dygn säga att dom är här för att stanna. 😋 im in love 😍 Jag kanske ska förtydliga att dom är sålda.
 11. Vad ska man spela?

  Då tror ja jag hellre lyssnar på "Hemma hos" med Kjell Arlinge
 12. Vad ska man spela?

  Ja kan tänka mig att en och annan vred lite på sig när han spelade Hemma hos, klockrent
 13. Plötsligt händer det

  Måste bara få säga det. Satan vilken finish Sf har på sina lådor!!! Grattis också
 14. Vad ska man spela?

  Intressanta tankar tycker jag:) Sedan kanske jag inte skriver under på alla punkter, som tex att en bra anläggning skulle kunna återge dåligt inspelad musik med bravur. Är det en dåligt inspelad platta så maskerar väll inte en bra anläggning detta? Kanske jag som är ute och cyklar, men visst är det härligt att vi har olika tycke och smak :)) Personligen tycker jag det är häftigt när allt bara faller på plats fast det är första gången man hör ett stycke musik, det behöver inte ens vara ens musiksmak men den där känslan bara finns där! Jag va med om det för ett par år sedan, En god vän skulle komma hem och lyssna på min rigg och han hade tagit med sig en kompis. Denna försynta farbro hade tagit med sig en LP som han undrade om jag kunde spela. Till saken hör att jag bara äger en gammal Technich SL 1210 med en väll "inspelad" Stanton DJ-pickup, så ja va väll inte så pigg på det, men ja la på skivan och vi alla tre bara tittad på varan! Ett helt magiskt ögonblick!
 15. Vad ska man spela?

  Har funderat på en sak, nästan efter varje mäss reportage (tack för alla fina reportage föresten:) så kommer diskussionen om "mäss-musiken" Spelas det gamla klassiker, som alla känner igen, så är utställaren tråkig och saknar fantasi, och har någon hittat något som knappast ingen hört så blir kritiken typ -Kände inte ingen musiken så jag kan inte säga om det spelar bra... Personligen tycker jag det är häftigt när man upptäcker någon helt ny artist när man besöker en mässa, men det är ju jag de. Hur tänker ni när det gäller mäss-musik?