Double A

Medlem+
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

About Double A

Recent Profile Visitors

3 230 profile views
 1. På rulle till Italien

  Tack snälla att vi fick följa med dig på detta äventyr! Alltid lika häftigt att hitta nya sidor av vår hobby Och snacka om läckra maskiner! Otroligt vackert
 2. På rulle till Italien

  Men vänta nu lite. Har vi fått reda på vilken maskin som fick följa med herr Bebop hem?Du kan ju inte bara ta semester så där utan att berätta!!! Eller har jag missat ett inlägg?
 3. På rulle till Italien

  Hopps! Ja tror jag blev lite kär i en Studer Nej, nej, nej!
 4. På rulle till Italien

  Fantastiskt läckra bandare! Utan att behöva en känner jag ett visst ha begär Ps. Bebop, du har PM
 5. BeRÖRANDe nyhet hos Adagio

  Låter som en härlig semesterupplevelse. Riktigt kul när man chansar lite att det blir en full träff! Grattis:)
 6. Dämpning av låda

  Ska bli spännande att se vad det blir för,skillnad. Kör hårt!
 7. Sommar rea!

  Fick detta meddelandet på vår Fb sida Som sagt! i lördags kom Anders Andersson hemma å vände upp ner på hela min värld när det gäller högtalare och ljud osv. Han har demat sina stativare tuvstarr!!! och hur mycket det än bär imot att erkänna att dom vinner i mot mina fantastiska jbl 4343b så vinner dessa små stavivare i alla lägen.. hur fan det nu är möjligt.. med ett par stativare. Men så är det i alla fall. Och nu har jag fått möjligheten att ha dom hemma ett litet tag för att kunna gämnföra dessa två högtalare och verkligen kunna lyssna å och utverdera dom ordentligt innan det bestäms helt.. något jag verkligen är tacksam för. Anders!! Mycket stort av dig att lämna ett sånt förtroende. Så tack för en mycket trevlig dag Anders å Kennet om jag mins hans namn rätt. Men kan redan nu efter ca ett dygn säga att dom är här för att stanna. 😋 im in love 😍 Jag kanske ska förtydliga att dom är sålda.
 8. Vad ska man spela?

  Då tror ja jag hellre lyssnar på "Hemma hos" med Kjell Arlinge
 9. Vad ska man spela?

  Ja kan tänka mig att en och annan vred lite på sig när han spelade Hemma hos, klockrent
 10. Plötsligt händer det

  Måste bara få säga det. Satan vilken finish Sf har på sina lådor!!! Grattis också
 11. Vad ska man spela?

  Intressanta tankar tycker jag:) Sedan kanske jag inte skriver under på alla punkter, som tex att en bra anläggning skulle kunna återge dåligt inspelad musik med bravur. Är det en dåligt inspelad platta så maskerar väll inte en bra anläggning detta? Kanske jag som är ute och cyklar, men visst är det härligt att vi har olika tycke och smak :)) Personligen tycker jag det är häftigt när allt bara faller på plats fast det är första gången man hör ett stycke musik, det behöver inte ens vara ens musiksmak men den där känslan bara finns där! Jag va med om det för ett par år sedan, En god vän skulle komma hem och lyssna på min rigg och han hade tagit med sig en kompis. Denna försynta farbro hade tagit med sig en LP som han undrade om jag kunde spela. Till saken hör att jag bara äger en gammal Technich SL 1210 med en väll "inspelad" Stanton DJ-pickup, så ja va väll inte så pigg på det, men ja la på skivan och vi alla tre bara tittad på varan! Ett helt magiskt ögonblick!
 12. Vad ska man spela?

  Har funderat på en sak, nästan efter varje mäss reportage (tack för alla fina reportage föresten:) så kommer diskussionen om "mäss-musiken" Spelas det gamla klassiker, som alla känner igen, så är utställaren tråkig och saknar fantasi, och har någon hittat något som knappast ingen hört så blir kritiken typ -Kände inte ingen musiken så jag kan inte säga om det spelar bra... Personligen tycker jag det är häftigt när man upptäcker någon helt ny artist när man besöker en mässa, men det är ju jag de. Hur tänker ni när det gäller mäss-musik?
 13. DIY försteg

  Jag förstår ditt resonemang helt och fullt, funderingarna, lösningar, resan framåt är en rolig tid Huvudsaken är ju att du är nöjd och tillfreds, och det verkar du vara.
 14. Sommar rea!

  Vi gör plats för en helt ny högtalarserie och säljer nu ut resterande högtalare. Vad sägs om ett par vita Tuvstarr? Våra demo högtalare ska bort! Komplett med separat LAB steg till basen. Nu halva priset! ordinarie pris 129 000:- Nu 65 000:- Prototyp stativen kan medfölja. Läs mer på. http://www.dadesign.se/tuvstarr/ Jag finns på anders@dadesign.se
 15. DIY försteg

  Vilket otroligt jobb du gör!!! Alla tummar upp Nästan synd om detta bara blir ett diy projekt, borde produceras!