sprudel

Medlem+
 • Content count

  923
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

sprudel last won the day on May 12

sprudel had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Västra Göteborg

Recent Profile Visitors

7 154 profile views
 1. sprudel

  Mästarmöte har en vinnare!

  Sagolika bilder du visar Apex. Mina är från telefonen. Sjöräddningen tog hand om en person som skadat sig på klipporna. Manövrerar in i en trång passage med mycket sjö och stävar båten mot berget. Grymt duktigt gjort, kaxigt! Allt avlöpte väl.
 2. sprudel

  Mästarmöte har en vinnare!

  Är det OK om jag kontrar med lite bilder i din tråd?
 3. sprudel

  Mästarmöte har en vinnare!

  Så ser sommaren ut för mig också, havet, havet och havet. Lyssning på finstereon får vänta till efter denna fantastiska sommar, men lite trevlig läsning på Euphonia går ju an.
 4. sprudel

  En hifinörds bekännelse

  Tack för uttömligt svar. Jag har provat Auralic Aries, Aurender N 100 H, Moon Neo Mind, än så länge och är väl mest förtjust i Moon. Jag är inte tillfälligt färdig än.
 5. sprudel

  En hifinörds bekännelse

  Du får gärna berätta vidare om hur du upplever Lumin D2 som streamer, och också vad du jämför den med.
 6. sprudel

  Into The Great Wide Open

  Haha! Så himla fräckt! Var finns detta system?
 7. sprudel

  TAD-högtalare med alternativ elektronik

  En vän till mig har TAD cr-1 som drivs av Burmeester för- och slutsteg. Egentligen borde jag släpa med mig mitt CJ till honom för att se vad som händer. Vi provade hans slutsteg hos mig och det föll inte i smaken.
 8. sprudel

  TAD-högtalare med alternativ elektronik

  Ungefär som min kravlista då. Jag landade med Conrad Johnson 350 sa, deras största transistorsteg.
 9. sprudel

  Mästarmöte har en vinnare!

  Bekymret med många "tweaks" är att man hör dem, nästa steg är utvärderingen om förändringen är till det bättre eller sämre. Har lånat en fantastiskt dyr coax-kabel mellan dac och nätverksspelare och visst är det skillnad. Jag får byta fram och tillbaka och låta tiden avgöra vad som är bäst.
 10. sprudel

  My Crib + SF Bio Skybaren! Samt Historik! :)

  Detta är ett forum för ljud, musik och musikförmedlande apparater. Skriv gärna om det ämnet istället för din kärlek till konsumism. Det finns kanske andra forum som är bättre lämpade för det. Ha en fin sommar.
 11. sprudel

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Jodå, Melco N1 blev lyssnad på hos Audio Concept. Dock omöjligt att veta vad just den bidrog med i en helt okänd anläggning, men bra spelade det. MBLs stora högtalare var förmedlare och då brukar det vara bra. Får ta hem den till hösten för en mer ingående utvärdering i egna setupen, nu är sommaren här och andra aktiviteter har prioritet.
 12. sprudel

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Tack byZan! Kanske lite varmt ja, men fick en fin färd in till stan från Edsviken med båt via Djurgårdskanalen och blev avsatt vid trappan framför Slottet. Så det hela började fint. Trevliga lyssningar hos kamrater i Sthlm blev det också.
 13. Modigt Shifts! Rapportera framsteg och baksteg!
 14. sprudel

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Tackar för glada tillrop. Idag är det en fin dag. Började med havsöringsfiske, och makrill kl 03.00 i fantastiskt väder, kristallklart vatten nu och det ser ut som ett akvarium med enorma mängder småsill. Strax bär det av till Stockholm för att bla hälsa på HiFi-kamrater, lyssna hos Perfect Sense och ev Audio Concept på nätverksspelare. Rapport kommer.
 15. sprudel

  Högtalarmätningar – Svart på vitt?

  Harryup har pillat en hel del med just detta, tidsdomänen alltså.