new order

Moderator
 • Content count

  4 748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

new order last won the day on May 10

new order had the most liked content!

About new order

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

32 626 profile views
 1. Tom Petty har lämnat oss

  Nä. Nu var det bekräftat. Vila i frid. Vilken fantastisk artist det var.
 2. Tom Petty har lämnat oss

  Polisen har tagit tillbaka dödsbudet. Han kanske överlever?
 3. Streaming

  Det var en D3410wyk, med I3 processor. Jag vet inte om det var ett fysiskt eller mjukvarufel som jag hade på min. Men deras mjukvaru uppdateringar fungerade skitdåligt där i slutet. Och ju mer man kollade intels forum desto mer såg man hur mkt problem det fanns. Åtminstone då jag hade min. Det trådlösa nätverkskorten som var av intels egen konstruktion var något annat som Achilles och bakre delen av hans fot hade kunnat namnge....
 4. Streaming

  En varningens tecken bara. Googla "nuc" och sedan "USB problems". Det finns spaltkilometrar på nuc forum om problem med deras usb anslutning. Jag hade det på min så det är inte tomt prat heller.
 5. Peter Aczel ur tiden

  Alltså. Jag fattar inte. En del vill ha kött på benen genom mätningar och blindtester. Andra väljer magkänslan och ståpälsfaktor. Inget är fel. Välj väg och kör på det. Men strunta i att övertyga andra att de valt fel. Det kommer aldrig att gå. För det är lite som "män är från Mars, kvinnor från Venus" syndromet. Prata samma språk för att göra er förstådda. Comprende?
 6. Mästarmöte har en vinnare!

  Må så vara. Jag köper mina favoritartister på cd fortfarande. Men Spotify eller Tidal i bra upplösning är ett bra verktyg att hitta ny musik. Direkt. Och man kan lyssna med behållning. Ser inget fel i det utan snarare tvärtom.
 7. Mästarmöte har en vinnare!

  Så sant. Har faktiskt gjort en uppgradering i billjud förutom att jag bytt bilradio. Jag skaffade mig nyligen en gammal Audi A6, och den är så mkt behagligare och tystare och med bättre originalhögtalare än vad min förra bil hade. Så nu helt plötsligt är det skoj att lyssna på musik i bilen också. Tillägg. Jag hade nog passat mig för en gammal Renault Clio. Den ger hörselskador! En fullutrustad Mercedes är ganska så mycket bättre för våra öron!
 8. Mästarmöte har en vinnare!

  Måste skratta lite för mig själv. När många har på forumet kör vinyl och rullband, är jag fortfarande kvar på de digitala plattformarna. Och om jag varit religiös skulle jag bett till högre makter att hjälpa Spotify att få tummen ur och leverera sin lossless version. Gubben mot strömmen. Det är jag det. Har skaffat en blutooth spelare till bilen och kan nu köra spotify där och är överlycklig! Det låter skitbra trots ett pris på 900 spänn på komplett. Allt är ju relativt. Men för 900 kr får man förbluffande mkt välljud faktiskt. Det viktiga är att man kan lyssna på sin musik med behållning var än man befinner sig tycker jag.
 9. RIP Walter Becker

  Nu fan får det räcka. Inga mer favoriter får dö nu. Det räcker. Visst gillar jag Fagens soloskivor, men Steely Dan Var något speciellt. Finns inga dåliga skivor i deras bibliotek, och det säger en del om klassen.
 10. RIP Walter Becker

 11. Högtalarplacering

  Jag hör väl till dom som aldrig gillat för mycket toe in. När jag labbat med högtalare så har inga hamnat på extrem toe in. Jag tycker man tappar mer än vad man vinner. En bra balans ger både bra stereo perspektiv och djup. Annars får man för mycket av endera saken. Tycker jag.
 12. Musikrumsbygge

  Roligt! Men borde det inte idealiskt att justera in dom utan subs? Wilson Audios metod WASP är något jag kan rekommendera. Enkelt och roligt sätt att ställa in dom. Och det kan bli än mer haksläpp när du släpper ner dom på spikes!
 13. Från LoFi till något slags HiFi...

  Vafan! Intel Nuc är bajs som inte bör nämnas i samband med mitt nick igen! Fy. Börjar bara rysa när jag tänker på det.. Men jag kollade upp det där med anal magnetism och jag är symptomfri ...
 14. Musikrumsbygge

  Nä fan! Nu är det dags för lite updates om intryck efter den initiala euforin lagt sig! F5 F5 F5 F5.......
 15. Mästarmöte har en vinnare!

  Låt Einstein specialbygga ett på 600 Ohm då? Klart och betalt som Patrik Larsson skulle ha sagt.