new order

Moderator
 • Content count

  4 696
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

new order last won the day on May 10

new order had the most liked content!

About new order

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

32 434 profile views
 1. Diy? Knappast. Isf är all HiFi diy!!
 2. Har också en Pie men använder den till andra sysslor. Även om jag sett denna möjlighet med. Har exakt samma chassie, (Kjell o Co ftw!) fast jag har moddat och borrat två hål på gavlarna där jag satt en strömbrytare och led diod. Använder min bara till nostalgiska övningar med SNES och Megadrive spel. Fungerar utmärkt även för det.
 3. Jag är totalt knockad av Ryan Adams senaste album! Fantastisk musik, helt enkelt. Ganska lågmält och mörkt , men samtidigt väldigt sprött och vackert. I klass med "Love Is Hell" Denna låt var den låt som fick mig hooked. Men det tar inte många lyssningar att inse att alla låtar är små pärlor.
 4. Peter Mcgrath på Wilson audio levererade fina demos på Arken för en massa år sedan. Och han håller på än. Det var inte direkt min slags musik han spelade, men eftersom han hade intressanta berättelser om inspelningar han själv gjort och spelade upp, gav det en slags extra dimension i demot. Håller med föregående talare om Ludwigs demos. Alltid bra och roliga att vara på.
 5. Jo. Verkar vara Futura. Inte de sista Amatisarna. Grattis. Var själv länge inne på ett par sådana. Fina ljudförmedlare.
 6. Seriöst bygge, och långt över mina tekniska kunskaper. Men följer med så gott jag kan.
 7. Jag har provat EAC. Men jag måste ge er en eloge som står ut med det programmet. Hade det installerat en kvart innan jag hittade ett annat och smidigare program!
 8. Byter Bebop högtalare och märke, så är jag övertygad om att han har den goda smaken att vända sig till US och Utah. Men det är jag rätt säker på att han inte gör. Kanske har mr Bebop hittat skivspelaren som han drömt om och slagit till?
 9. Jag tror en S-400 tar plats. Fast han har ju redan nog bra slutsteg... Kanske blir det lite tysk eller svensk ordning? Finite Elemente, eller någon Solid Tech modell? Jag vet inte..
 10. New Order anno 2004 Eva Cassidy-Live at Blues Alley Sarah Mclachlan-Surfacing Radiohead-OK Computer Björk-Post Tori Amos-Scarlet´s Walk Lisa Loeb-Firecracker Johnny Cash-American IV:The Man Comes Around Rage Against The Machine-den självbetitlade Sarah Mclachlan-Fumbling towards ecstacy Phoenix-United anno 2017 Radiohead-OK Computer Radiohead-The Bends Sigur Rós-Ágætis byrjun Steely Dan- Aja Rage Against The Machine-den självbetitlade Jan Johansson-Jazz på Svenska The Beatles- Abbey Road Miles Davis-Kind Of Blue Kari Bremnes- Og så Kom Resten Av Livet Marvin Gaye- What´s Going On Nått sånt... Ungefär.
 11. Låter inte allt för otroligt....
 12. Påminner om en gammal tråd jag startade för längesedan här på forat.
 13. Oavsett om ni fruktat det eller inte...... PSY is back! And I luv it!
 14. Var på en lokal loppis igår. Resultatet blev 39 st cd-skivor för 335 riksdaler. Några som ska skänkas bort av dessa, men det blev väl ca 30 nya skivor efter att han kollar efter dubbletter. Dubbletterna skänks givetvis bort till behövande vänner. Det blev lite Foo Fighters, Peter LeMarc, Sade, Madonna, Clannad för att nämnas något
 15. Har läst på andra ställen att cd- spelaren är på väg tillbaka i mässammanhang. Något ni som var på plats kan bekräfta eller dementera? Tack för rundturen, förresten . Måste erkänna att snålvatten börjar rinna när jag ser Kaiser och Alexx. Skulle vilja höra dessa någon gång. Fast det är kanske bra för sinnesrons skull..