new order

Moderator
 • Content count

  4 671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

new order last won the day on May 10

new order had the most liked content!

About new order

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

32 378 profile views
 1. Mycket kan man säga om WAMM. Men snygga? Sophiorna är Wilsons snyggaste, tycker jag. Rena linjer, utan krångel. Sen Alexx. Gillar inte den där knixen som de nyare Sasha2 eller Yvette har vid diskantelementet. Men den finns ju där av en anledning. Första Sasha är också fina, men W/P 8 är snyggare. Skulle dock gå på Sasha 2 om jag uppgraderade inom W.A tror jag.
 2. Sasha 2 eller Alexia series 2 kanske är lite mindre imposanta utseendemässigt? Tror inte att de är kattskit direkt heller! Fast jag måste säga att Alexx faktiskt är den snyggaste stora Wilson högtalaren som jag sett. Utan tvekan.
 3. Dessa har ju en mattsvart finish. De bör inte vara lika känsliga för damm då. Men den vita var klart snyggare.....
 4. I det här specifika fallet så är i mitt tycke de vita som tar fram formen på högtalaren. Åtminstone på bild. Men generellt är jag mest för träfinish på högtalare. Det är så snyggt!
 5. Jag valde ett mellanting när jag köpte mina Sophior. Desert Silver heter kulören, men jag var också inne på vita. Svart fanns inte med i mitt tänk. Allt damm som syns direkt. Då är vita och faktiskt mina desert silver också tacksamma att ha.
 6. Ljusa högtalare tenderar att inte dominera rummet på samma sätt som mörka gör. Tycker jag.
 7. Hoppas att ni ramlar över Mag Lev Audio. Tyckte deras skivspelare såg väldigt spännande ut!
 8. Det var självmord tydligen. Han hade hängt sig. Fan också. Nä, det här var riktigt, riktigt tråkigt. Fy. http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-39960066?ocid=socialflow_twitter
 9. I en ålder av 52 år har Chris Cornell avlidit. Jag vet inte vad ni tycker, men det har varit alldeles för många storheter som avlidit de sista åren..... https://www.svt.se/kultur/rockstjarnan-chris-cornell-ar-dod
 10. Hörni Boys. Mer Babymetal åt folket.
 11. Jo. Jag har sett den senaste värsting Thorens svarven och den är också riktigt snygg. Visst är Thorens schweiziska? Schweizarna har ett rätt gediget kunnande inom finmekanik om man säger så.
 12. http://www.sweclockers.com/nyhet/23775-mp3-formatet-gar-i-graven
 13. Bremnes! What? Tur att smaken är som baken. Jag avgudar henne.
 14. Hon har en bra röst! Tyckte hennes duett med Tony Bennett visade det med all tydlighet.
 15. Jag fixar inte hennes röst. Det går bort för mig. Har några riktiga no no´s. Lisa Ekdahl, Katie Melua och Sophie Zelmani är oxå några jag inte klarar av. Inget provokativt menat. Det är bara som det är!