new order

Moderator
 • Content count

  4 796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

new order last won the day on May 10

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

32 749 profile views
 1. Det går inte att låta bli att älska Roon!

  Det kommer säkert snabbt att ändras när Spotify erbjuder lossless.
 2. Det går inte att låta bli att älska Roon!

  Roon spelar upp ditt material som jag förstår det hela. Men det är ditt eget digitala biblioteket.
 3. Det går inte att låta bli att älska Roon!

  Går det att koppla ihop med Spotify på något sätt? Att man kan styra Spotify via Roon appen? Det skulle vara smidigt att ha allt på samma ställe. Och Spotify kommer säkert med lossless så småningom.
 4. Det går inte att låta bli att älska Roon!

  Är det värt att gå på livstidsprenumerationen direkt, tycker ni?
 5. Youtube favoriter

  Can´t stop the feeling! Detta är ju asbra.
 6. Topp fem

  När det gäller jazz är jag ganska så nybörjaren än. Men jag har 4 skivor som är mina favoriter varav de två översta på din lista plus sketches of Spain med Miles Davis och jazz på svenska med Jan Johansson. Den sistnämnda är ett så bra album att det borde räknas som en nationalklenod.
 7. Topp fem

  @MatsT, jag hållet med om att det är otroligt svårt. Men du fick tänka till och tänka till på vilken musik du prioriterar! Loreena M är också en artist som jag verkligen gillar. Dags att damma av ett album av henne. Kanske Books of secrets?🤔
 8. Jag ser inte faran med att bli hifi trött! Sorry. Snarare är det buddhismens motsvarighet till nirvana. Kanske är sökandet efter det omöjliga en manligt företeelse. Vi är lite naiva. Jag är less och trött på att ständigt jaga nya fixar. Därför har jag slutat. Jag behöver inget mer än bra musik. Skulle varit överlycklig om det gick via Spotify lossless så jag slapp köpa musiken. Jaja. Snart så går det.
 9. Hur låter en förstärkare utan ström?

  Ok. Det är lördag för mig. Så... Min förstärkare låter nada, njet, åssit. Utan ström alltså. Mer öl nu! 👍😎
 10. Jag har en teori om detta. Självsuggestion. När man kommer upp på en viss nivå så tror jag mer att det handlar om preferenser och smak än ljudkvalitet.
 11. Kort presentation

  En högkvalitativ förstärkare är bra oavsett vilka högtalare sin kopplas på. Så du kan göra din grovsortering på firma. Tror jag. Men watt och ampere är aldrig fel. Det är inte allt. Men viktigt.
 12. Jag känner mig också mätt på hifi. Även om jag kommer troligen att införskaffa både sub och vinyl till slut. Men jag håller nog streaming som det jag ska ha först. Vi är flera som försöker skynda på Spotify att presentera sin lossless lösning snart. När den kommer så kommer det att bli min huvudsakliga källa till musik. Är ingen stor samlare an musik. Ser ingen egennytta i det. Men att sitta i soffan med vänner och ta en öl och turas om att välja låt är det! 😎☺️👍
 13. Topp fem

  Jag måste bara slå ett slag för Jill Scott. Hon är på ett sätt den moderna soulens svar på Björk. Egensinnig och en otrolig sångerska.
 14. Jimi Hendrix hade varit 75 år idag!

  Hendrix kommer alltid att vara den största gitarristen för mig. Jag smälter när jag hör honom spela blues. Red House är för mig bland det bästa i bluesväg som gjorts. Har bara de tre legendariska skivorna (axis, are you exp, electric ladyland) plus några samlingsalbum.