shifts

Medlem+
 • Content count

  243
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

shifts last won the day on November 11 2016

shifts had the most liked content!

About shifts

Recent Profile Visitors

3 881 profile views
 1. Let England Shake är ett helt fantastiskt album, jag tröttnar helt enkelt inte på det. God kväll!
 2. Ny hög (av ettor och nollor) från Bandcamp, samtliga FLAC: Oval - 94diskont. Piiptsjilling - Kjeld clipping. - Splendor & Misery Anna von Hausswolff - Ceremony Jackie Lynn - Jackie Lynn Leprous Vortex Sun - По направлению к Солнцу, плавящему изнутри кости Deathprod - Treetop Drive
 3. Tack för det kanonfina bildreportaget Apexorca. Det är de här delarna som är det bästa med forumet för min del, att det så frikostigt delas med av fantastiska hemma-hos-reportage. Drömförsteg i anläggningen, det är så där de ska se ut, inga brister.
 4. Man ska inte klanka ner på andras upplevelser helt klart, men förklaringarna (om det försöks med sådana) bör man väl kunna diskutera kring utan att någon känner sig försmådd. Det ska ske på ett sätt som båda sidor känner sig bekväma med förstås och utan besserwisser-attityder – vilket jag tyvärr sett en del av här. Det är inte uppmuntrande på något sätt, även om nu besserwissern skulle ha rätt i sakfrågan. Men det känns lite skenheligt att påstå att det är den "tekniska sidan" som är boven och att det enbart är där som ökad förståelse för den sidan som behövs. Det tycker jag inte är rättvist. Slutligen: Man måste inte alltid visa att man har rätt.
 5. FLAC från Bandcamp om inget annat anges: Vaughan Williams - Fantasias (FLAC, Presto Classical) Second Woman - E-P The Volume Settings Folder - Foregrounds Are Gone Beyond Sensory Experience - The End of It All Pharmakon - Bestial Burden Zomby x Burial: Sweetz (10” vinyl, Bandcamp) The Soft Pink Truth - Why Do the Heathen Rage? Burial - Kindered Burial - Street Halo Deaf Center - Owl Splinters
 6. Mäktigt val till ett andra system. Ibland undrar jag vad tusan ni grabbar jobbar med.
 7. Jäsiken vad läckert det där såg ut. Brukar inte tycka om ljusa-rum-idealet med vitt överallt, men här var det fantastiskt smakfullt utfört!
 8. Ser du om de skiljer sig klangligt åt? Hade en återkommande känsla av att A och C lät något starkare/klarare (kan ju finnas många förklaringar till det, en skulle kunna vara klangen).
 9. Det där såg förtroendeingivande ut, tack för tipset om butiken.
 10. Ah där ser man, intressant. Undrar om jag hade plockat ut B i AB-lyssning. Nu var det mest en känsla som inte alltid kändes bekräftad. Min andra slutsats kan vi lämna därhän.
 11. Har inte fått något PM med vilken fil som var vad, så jag kan fylla i lite till mitt tidigare svar. A och C lät närmast varandra, B stack ut som mest lyssningsbar, men jag tror inte det var original. Gissar av någon anledning på A som original.
 12. Kul, gillar sådana här övningar. Har gjort fyra genomlyssningar på rak följd och spår 1 och 3 har något "fnissligt" och oroligt över sig, särskilt i den tamburin som ligger ngt till höger i ljudbilden. Nummer 3 tror jag klingar lite ljusare/klarare. Här föredrar jag nummer 2.
 13. Härliga bilder, stort tack för att du delar med dig. Om jag skaffar stöd för vinylavspelning igen står en Gold Note Giglio väldigt högt upp på önskelistan.
 14. Å, Sony CDP X-5000, det har jag försökt lägga beslag på några gånger. Vacker pjäs!
 15. Så där ja och nu får jag även en efterlängtad skymt av ett visst kommande försteg också gissar jag?